Niet voor herhaling vatbaar

Uw ervaring

De allereerste keer verliep de aanvraag zoals vermeld stond op de site.

Jammer genoeg was de betreffende medewerkster alles behalve een goede schoonmaakster.
We hebben gauw...
De allereerste keer verliep de aanvraag zoals vermeld stond op de site.

We hebben gauw afscheid genomen.
De tweede medewerker bepaalt een eigen tarief ( niet 12.50 wat jullie aangeven op de site, ook vult ze geen uren briefjes in en heeft ze tevens voor schade gezorgd.
En niet gemeld.

Ik ben teleurgesteld in de betreffende aanbod en kwaliteit.

En stop daar om met deze dienst.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de hulp onvoldoende was. Uiteraard doen we ons best een goede match te maken met een hulp die bij u past en goed functioneert. Echter zijn we sterk... Vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de hulp onvoldoende was. Uiteraard doen we ons best een goede match te maken met een hulp die bij u past en goed functioneert. Echter zijn we sterk afhankelijk van de hulp zelf zoals u ook heeft gemerkt. Indien u de hulp niet goed vind functioneren dan gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat die wel voldoet. Dat is immers de garantie die we bieden. Wat betreft de schade is het mogelijk een beroep te doen op de schade fonds. U kunt hier een claim voor indienen via uw account. Bedankt voor uw review.

Lisa

Slecht

Uw ervaring

Snel een koppeling, jammer dat het elke keer tegen viel.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het jammer dat de match is mislukt en doen zoveel mogelijk ons best een goed match te maken. Echter zie ik dat u heeft besloten te stoppen met zoeken via ons. Op dat punt kunt u uw... We vinden het jammer dat de match is mislukt en doen zoveel mogelijk ons best een goed match te maken. Echter zie ik dat u heeft besloten te stoppen met zoeken via ons. Op dat punt kunt u uw contract afkopen. Gezien het een jaarcontract is. Bedankt voor uw review.

Snel en goed

Uw ervaring

Super blij met Mine, ze is goed en werkt heel serieus.

Allemaal net niet

Uw ervaring

Omslachtige website en moeilijk berijkbaar voor vragen. Je moet het maar net treffen met de aangeboden schoonmaaksters. Sommige spreken erg slecht Nederlands.

snel iemand gevonden

Goed en ervaren schoonmaakster

Uw ervaring

Zeer ervaren met oog voor detail. Gaat zelfstandig te werk. Ben Zeer tevreden over Prizette.

Verrassend

Uw ervaring

Ik ben onder de indruk van de wijze waarop de dienstverlening volledig online is ingeregeld.

Matig

Uw ervaring

Ontzettend aardige dame maar graag zag ik de hoekjes en gaatjes erbij bv bij het dweilen/stofzuigen. Misschien is 't te vroeg om te oordelen maar vandaag moet ik te veel nalopen
Ik heb een te...
Ik heb een te pijnlijk lichaam om haar bv te helpen.
De vorige hulp had er geen problemen mee, mijn appartement is klein. 23 nov staat Lucienne weer in agenda, graag had ik een andere maar ze mag nog komen omdat die datum staat genoteerd. .
Vind 't heel naar voor haar omdat ze zo aardig is en wel naar vermogen haar best heeft gedaan.
Schema:
1.keuken, helemaal. (geen bovenkastjes}.Stofzuigen, dweilen.
2. badkamer, wc. Stofzuigen, dweilen.
3. ramen in woonkamer. (binnenkant) stofzuigen, dweilen
4.deuren met raampjes, stofzuigen, dweilen.
Dan weer terug naar 1.
sorry

P. Siegel

Schoonmaakster

Uw ervaring

Eerste aangebodene is 2keer niet op komen dagen wat geen goed gevoel voor voortzetten gaf

Slechte ervaring

Uw ervaring

Zeer slechte ervaring. Zonder overeenkomst met een schoonmaaksters, worden er meteen rekeningen verzonden en snel de incasso er achteraan. Met het bedrijf zelf is niet normaal te communiceren. Snel... Zeer slechte ervaring. Zonder overeenkomst met een schoonmaaksters, worden er meteen rekeningen verzonden en snel de incasso er achteraan. Met het bedrijf zelf is niet normaal te communiceren. Snel geld verdienen op een heel slechte manier! Bah

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback, spijtig dat u dit zo ervaart. Wij zijn een bemiddelingsbureau en u betaald ons voor het zoeken naar een hulp. Dit staat inderdaad los van de overeenkomst met de hulp. De... Bedankt voor uw feedback, spijtig dat u dit zo ervaart. Wij zijn een bemiddelingsbureau en u betaald ons voor het zoeken naar een hulp. Dit staat inderdaad los van de overeenkomst met de hulp. De hulp betaald u namelijk voor het daadwerkelijke schoonmaken. Indien wij naar aanleiding van uw zoektocht een hulp hebben voorgesteld, dan dient u onze kosten te voldoen daar wij op dat moment ook kosten hebben gemaakt voor het zoeken. Als de hulp niet bij u start om welke reden dan ook, dan gaan wij uiteraard wel weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp.