Super snelle reactie

Uw ervaring

Snelle reactie op mijn verzoek om een schoonmaakster te vinden waarna jullie bijna binnen 24 uur een schoonmaakster hadden gevonden. Ze woont ook nog lekker in de buurt.

carbo

Abonnement en opdracht opzeggen blijkt niet verbonden

Uw ervaring

Eerder goede ervaring gehad. Maar toen ik nu aan gaf mijn opdracht voor het zoeken in te trekken dacht ik daarmee geuit te hebben geen gebruik van de dienst te willen maken. Dit ook per mail... Eerder goede ervaring gehad. Maar toen ik nu aan gaf mijn opdracht voor het zoeken in te trekken dacht ik daarmee geuit te hebben geen gebruik van de dienst te willen maken. Dit ook per mail aangegeven. Echt er bleven maar facturen gestuurd worden. Blijkt dat als je de opdracht intrekt en ook aan geeft in de toekomst dit niet te willen gebruiken, het abonnement gewoon door loopt. Zal vast ergens in de kleine lettertjes staan, maar klant onvriendelijk is het zeker. Koste me meerdere mails en twee facturen voordat het me duidelijk was.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat het voor u niet duidelijk was dat het een jaarabonnement betrof, dit is namelijk gewoon te lezen op onze website. Tevens is dit u meerdere malen getoond tijdens uw... Vervelend om te lezen dat het voor u niet duidelijk was dat het een jaarabonnement betrof, dit is namelijk gewoon te lezen op onze website. Tevens is dit u meerdere malen getoond tijdens uw inschrijving en het indienen van de aanvraag.

Niet aan te bevelen

Uw ervaring

de schoonmaaksters voldoen niet aan verwachtingen..de eene was 17(!!) en de andere maakt schoon zonder water (!!) een beetje schoonmaakmiddel spuite en wrijven is geen schoonmaken. daarnaast deed ze... de schoonmaaksters voldoen niet aan verwachtingen..de eene was 17(!!) en de andere maakt schoon zonder water (!!) een beetje schoonmaakmiddel spuite en wrijven is geen schoonmaken. daarnaast deed ze 3 uur over de keuken en de woonkamer...en ons huis is echt alles behalve vies of niet opgeruimd..

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachting. Wij kunnen alleen rekening houden met uw eisen en criteria als u deze duidelijk aan ons doorgeeft. Wij betreuren dat de... Vervelend om te lezen dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachting. Wij kunnen alleen rekening houden met uw eisen en criteria als u deze duidelijk aan ons doorgeeft. Wij betreuren dat de kwaliteit van het schoonmaken u niet beviel echter valt dit onder onze garantie; Mocht de kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beƫindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Wij hopen dat u inmiddels een hulp heeft die wel voldoet aan uw eisen.

Slechte service

Uw ervaring

Slechte ervaring. Meerdere kandidaten niet komen opdagen op afspraken of geen contact mee te krijgen. Daarom service afgezegd en zelf op zoek gegaan naar een schoonmaakster. maar ik moest alsnog de... Slechte ervaring. Meerdere kandidaten niet komen opdagen op afspraken of geen contact mee te krijgen. Daarom service afgezegd en zelf op zoek gegaan naar een schoonmaakster. maar ik moest alsnog de kosten betalen. Waardeloos!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en... Vervelend om te lezen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De voorwaarden zoals onder andere de kosten en duur van het abonnement staan duidelijk weergegeven op onze website, wij betreuren dat dit niet duidelijk was voor u.

Pure Misleiding

Uw ervaring

Zeer slechte ervaring met een software systeem. Site is misleidend. Er komt geen mens aan te pas. Ik heb binnen 14 Dagen dear overeenkomst herroepen en toch moet ik allerlei kosten betalen. Geen... Zeer slechte ervaring met een software systeem. Site is misleidend. Er komt geen mens aan te pas. Ik heb binnen 14 Dagen dear overeenkomst herroepen en toch moet ik allerlei kosten betalen. Geen idee waarvoor aangezien ze geen kosten voor mij gehad hebben. Software doet alles en is niet eens ingesteld aangezien die je aanvraag niet eens symantisch kan beoordelen.
Ik zeg je meld je niet aan. Ze willen geld terwijl ze niet eens aan hun misleidende beloftes van de site kunnen voldoen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u er zo over denkt, echter komt er zeker wel personeel aan te pas bij het zoeken. Zodra wij uw zoekopdracht ontvangen, controleren wij deze en benaderen wij de... Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u er zo over denkt, echter komt er zeker wel personeel aan te pas bij het zoeken. Zodra wij uw zoekopdracht ontvangen, controleren wij deze en benaderen wij de hulpen uit uw omgeving of zijn beschikbaar zijn voor uw opdracht en aan uw eisen kunnen voldoen. Indien wij meerdere reacties ontvangen van beschikbare hulpen, kiezen wij de meest geschikte hulp uit alle reacties en deze stellen wij vervolgens aan u voor. Op dat moment gaat ook uw jaarabonnement in. Dit wordt ook duidelijk op de website vermeld, kosteloos annuleren is dan ook niet meer mogelijk, daar wij tijd en kosten hebben gestoken in het zoeken naar een hulp. Hiermee bent u ook akkoord gegaan alvorens u uw zoekopdracht hebt ingediend.

Beoordeling

Uw ervaring

Snel gegevens van de schoonmaaksters ontvangen

Marja Ruigrok

Goede hulp en prima ondersteuning

Uw ervaring

Super snel een goede hulp en prima communicatie

Tevreden

Uw ervaring

Marie-lis weet van aanpakken. Durft ook te vragen of te zeggen als ze iets wil. Dit als er bijv iets niet in orde is qua schoonmaakartikel. Daar hou ik van.

Slechte service

Uw ervaring

Ik raad aan je niet in te schrijven voor deze site. Ze leveren alleen gegevens, en dan krijg je kandidaten voorgesteld die nergens op reageren. De belofte dat je een schoonmaakster krijgt, kan niet... Ik raad aan je niet in te schrijven voor deze site. Ze leveren alleen gegevens, en dan krijg je kandidaten voorgesteld die nergens op reageren. De belofte dat je een schoonmaakster krijgt, kan niet worden waar gemaakt. Als je dan aangeeft, dat je dan liever geen abonnement hebt, zit je vervolgens vast aan een abonnement, terwijl je nergens voor hebt getekend en moet je dat afbetalen. Gemakkelijk verdienen zo.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij betreuren dat dit uw ervaring is met onze dienstverlening, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen... Wij betreuren dat dit uw ervaring is met onze dienstverlening, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Op de website staat duidelijk dat een jaarabonnement betreft, tevens word dit tijdens aanmelding meerdere malen getoond en word er zelfs gevraagd om een digitaal akkoord.

K. Broeder

Slecht

Uw ervaring

De website ziet er professioneel en overzichtelijk uit

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Hierin zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.