Tineke

Snel een schoonmaakster gevonden

Positief verrast

Uw ervaring

Er was heel snel een schoonmaakster gevonden. Ik was in eerste instantie een beetje huiverig omdat het een buitenlandse vrouw was die niet al te goed nederlands sprak. Maar mijn eerste ervaringen... Er was heel snel een schoonmaakster gevonden. Ik was in eerste instantie een beetje huiverig omdat het een buitenlandse vrouw was die niet al te goed nederlands sprak. Maar mijn eerste ervaringen met haar zijn erg goed en ze begrijpt precies wat ik door haar gedaan wil hebben.

Evi Luijckx

Misleiding!

Uw ervaring

Helaas is een abonnement afgedwongen maar er is nooit een schoonmaakster gevonden, wel een telefoonnummer gegeven maar er werd niet gereageerd. Ik mocht niet opzeggen en moet wel betalen. Klacht... Helaas is een abonnement afgedwongen maar er is nooit een schoonmaakster gevonden, wel een telefoonnummer gegeven maar er werd niet gereageerd. Ik mocht niet opzeggen en moet wel betalen. Klacht lopen bij de consuwijzer hierover.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Spijtig om te zien dit u dit op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat... Spijtig om te zien dit u dit op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Als u hier geen gebruik van wenst te maken betekend dat helaas niet dat u eenzijdig van onze overeenkomst kunt afzien.

Nazma

Fraudeurs!!!

Uw ervaring

Super slecht!! Ik had me aangemeld en direct afgemeld! Maar werd gedwongen te betalen! Ook al had ik geen gebruik gemaakt van de service!!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u dat op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer... Vervelend om te lezen dat u dat op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Als u geen vervangende hulp wenst dient u de factuur wel te voldoen, aangezien wij kosten gemaakt hebben tijdens onze zoektocht.

William Wubben

Zeer slechte dienstverlening en bemiddeling met een bedenkelijk verdienmodel!

Uw ervaring

Heb ik nog niet gezien aangezien er niemand komt opdagen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Spijtig om te lezen dat u het op deze manier ervaar zou u contact met ons kunnen opnemen via de mail? Wij zullen dan samen met u opzoek gaan naar een oplossing. Ik zie dat u momenteel bent gematcht... Spijtig om te lezen dat u het op deze manier ervaar zou u contact met ons kunnen opnemen via de mail? Wij zullen dan samen met u opzoek gaan naar een oplossing. Ik zie dat u momenteel bent gematcht aan een hulp via ons.

cindy feij

Doe het niet

Uw ervaring

Verschrikkelijke dienst. Iedereen afgeraden om dit te gebruiken. Bestand staat vol met jonge meisjes die of niet op komen dagen of waarbij het overkomt alsof ze nog nooit hun eigen kamer hebben... Verschrikkelijke dienst. Iedereen afgeraden om dit te gebruiken. Bestand staat vol met jonge meisjes die of niet op komen dagen of waarbij het overkomt alsof ze nog nooit hun eigen kamer hebben schoongemaakt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Carry Wevers

Algehele ramp

Uw ervaring

Weken wachten op een zgn. Geschikte kandidaat, die dan alleen ‘s avonds en in het weekend kan werken. Ik noem dit geen match en wel hele slechte dienstverlening. Waar ik dan ook nog voor moet... Weken wachten op een zgn. Geschikte kandidaat, die dan alleen ‘s avonds en in het weekend kan werken. Ik noem dit geen match en wel hele slechte dienstverlening. Waar ik dan ook nog voor moet betalen, ik heb spijt dat ik hier ben ingetrapt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Het is van belang dat u in uw aanvraag al uw wensen en eisen heeft vermeld staan, waaronder ook de momenten dat u verwacht dat de hulp bij u komt. Alleen... Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Het is van belang dat u in uw aanvraag al uw wensen en eisen heeft vermeld staan, waaronder ook de momenten dat u verwacht dat de hulp bij u komt. Alleen dan kunnen wij hier rekening mee houden. Er zijn namelijk ook opdrachtgevers die juist de hulp in het weekend of avond wensen. Indien u dan uw wensen/eisen niet heeft vermeld over de beschikbaarheid van de hulp, dan kan het voorkomen dat wij een hulp voorstellen die dan toch niet passen voor u blijkt te zijn.

Moeizaam

Uw ervaring

Het duurde behoorlijk lang voordat wij uberhaupt een kandidaat hebben ontmoet. Steeds werd ons iemand voorgesteld, maar pas de 6e kandidaat kwam daadwerkelijk kennis maken. Met de rest kregen we... Het duurde behoorlijk lang voordat wij uberhaupt een kandidaat hebben ontmoet. Steeds werd ons iemand voorgesteld, maar pas de 6e kandidaat kwam daadwerkelijk kennis maken. Met de rest kregen we geen contact of weigerde zelfs om langs te komen voor een kennismaking. Wij vragen ons af hoe jullie je voorselectie doen en welke afspraken jullie maken met kandidaten.

Teleurstellend

Uw ervaring

Te duur per uur voor meisje van 18 zonder enige ervaring. Jullie drijven de prijs onnodig op en wij zijn er snel klaar mee. Je moet diversificeren want dit model gaat niet werken, daar komen mensen... Te duur per uur voor meisje van 18 zonder enige ervaring. Jullie drijven de prijs onnodig op en wij zijn er snel klaar mee. Je moet diversificeren want dit model gaat niet werken, daar komen mensen snel zelf achter namelijk, is erg transparant wat iemand doet

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij berekenen een vast en laag tarief voor €12,50 per uur. Dit is het minimum. Uiteraard zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u indien u niet tevreden bent over de hulp.

Thuis Schoonmaak bij mij

Uw ervaring

Op tijd, aardig en vriendelijk. Duidelijk nederlands communicatie. En erg schoon.