Monique van Wensveen

Snel en veilig.

Uw ervaring

Ik had al heel snel een match. Ze kon meteen beginnen! Ze is pas 1 keer geweest, maar vooralsnog ziet het er goed uit!

De Groot

Tevreden

Uw ervaring

Ze vonden heel snel een schoonmaakster voor ons, binnen 2 dagen, dus dat was erg fijn.

G. Moerland

Prima hoor!

Hulp

Uw ervaring

Heel snel hulp. Alles probleemloos verlopen.

Waardeloos, niks aan gehad

Uw ervaring

Waardeloos. Mensen kunnen reageren op een uitgezette aanvraag maar ik kreeg onder andere mensen die niet reageren op berichten, toch niet willen, alleen op tijden willen komen die voor hen uitkomen.... Waardeloos. Mensen kunnen reageren op een uitgezette aanvraag maar ik kreeg onder andere mensen die niet reageren op berichten, toch niet willen, alleen op tijden willen komen die voor hen uitkomen. Er wordt niet serieus naar de wens van de klant gekeken. Je mag zelf je bericht schrijven en dan mag iemand willekeurig erop klikken en voila, match. Of dat denk je dat. Weggegooid geld.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen.... Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Bahman Zarghami

Zeer teleurstellend.

Uw ervaring

Boden mij een schoonmaker aan die totaal niet paste bij mijn beschrijving en rekende mij 30 euro bemiddelingskosten. Voor de rest weet ik niet hoe ze werken, daar hield mijn samenwerking met hun op.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback. Wij zoeken een hulp op basis van uw zoekopdracht. U dient er zorg voor te dragen dat deze zo volledig mogelijk is en dat u hierin uw wensen en eisen vermeld die u aan de... Bedankt voor uw feedback. Wij zoeken een hulp op basis van uw zoekopdracht. U dient er zorg voor te dragen dat deze zo volledig mogelijk is en dat u hierin uw wensen en eisen vermeld die u aan de hulp heeft, zodat wij ook een passende hulp kunnen voorstellen. Echter had u geheel geen eisen vermeld in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden bij het voorstellen van een hulp. Het is dan inderdaad goed mogelijk dat wij een hulp voorstellen welke niet aan uw wensen voldoet.

Bas

Verschrikkelijk bedrijf

Uw ervaring

Ik heb geen gebruik gemaakt van uw diensten. De schoonmaakster voldeed bij voorbaat niet aan mijn opgegeven eisen. Toch claimt u inschrijvingskosten en abonnementskosten. Dat is ontzettend vervelend... Ik heb geen gebruik gemaakt van uw diensten. De schoonmaakster voldeed bij voorbaat niet aan mijn opgegeven eisen. Toch claimt u inschrijvingskosten en abonnementskosten. Dat is ontzettend vervelend en onrechtmatig.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback en spijtig dat u niet tevreden bent. Wij hebben op basis van uw zoekopdracht en wensen en eisen welke daarin staan vermeld, een hulp gezocht en aan u voorgesteld. Vervolgens... Bedankt voor uw feedback en spijtig dat u niet tevreden bent. Wij hebben op basis van uw zoekopdracht en wensen en eisen welke daarin staan vermeld, een hulp gezocht en aan u voorgesteld. Vervolgens voldeed de hulp niet aan de dag dat u hulp wenste. Echter had u dit ook niet als wens en/of eis in uw aanvraag vermeld. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. Wij willen dan ook gerust opzoek gaan naar een nieuwe hulp welke wel aan deze eis kan voldoen, echter bent u inderdaad al wel kosten aan ons verschuldigd.

Ellen Welten

Slechte service

Uw ervaring

Leveren schoonmaaksters die niet reageren als je contact opneemt, of aangeven helemaal niet op zoek te zijn naar werk omdat ze al vol zitten. Oude database aan contactgegevens krijg je dus... Leveren schoonmaaksters die niet reageren als je contact opneemt, of aangeven helemaal niet op zoek te zijn naar werk omdat ze al vol zitten. Oude database aan contactgegevens krijg je dus doorgestuurd. Mijn abonnement op tijd opgezegd, maar toch voor een jaar moeten betalen. €72 weggegooid en niks gekregen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Rik

Zeer slechte ervaring zelfs stalking

Uw ervaring

Ze sturen mensen door die je stalken via Facebook

Niet normaal meer
Als je zegt niets meer met deze organisatie te maken wil hebben kom je er niet af

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Erg spijtig te lezen dat u dit heeft ervaren met een hulp die u via ons voorgesteld heeft gekregen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zulke hulpen wensen wij ook niet in ons bestand te hebben.... Erg spijtig te lezen dat u dit heeft ervaren met een hulp die u via ons voorgesteld heeft gekregen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zulke hulpen wensen wij ook niet in ons bestand te hebben. Wij zullen uw feedback intern doorzetten en er zorg voor dragen dat deze hulp niet meer via ons aan de slag kan gaan.

Hoogendoorn’s

Goed en prettig

Uw ervaring

Dezelfde dag van aanmelding heb ik Mirjam ontmoet. Vandaag is Mirjam voor het eerst geweest en ik ben zeer tevreden. Dank