Heel snel reacties

Uw ervaring

Snel iemand gevonden en reactie toen ik de eerst schoonmaakster niet heb geaccepteerd

Esther van Bergen

Snelle actie

Uw ervaring

Snelle reactie op hulp vraag. Dezelfde dag nog een schoonmaakster gevonden.

Richard Oost

Goede website

Super snelle reactie

Starmans

Niet tevreden

Uw ervaring

Er is nog nooit iemand bij ons van jullie geweest en ik krijg steeds mailtjes over er zekere zie van Ool zij heeft nog nooit bij ons heeerkt ben dit beetje zat !!!!!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat er nog geen hulp bij u is geweest. Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt ons dan een mail sturen. De feedback knop is bedoeld om uw ervaring door te geven.

Op zich oke

Uw ervaring

Snelle reacties, wel raar dat je gelijk een rekening krijgt terwijl de 1ste voorst met een schoonmaakster gelijk nee zei. Vind pas rekening sturen bij een echte match en geen voorstel.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij werken met een schoonmaakabonnement voor een jaar. Bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat krijgt u de factuur. Hiermee gaat ook uw abonnement in.

3 x is scheepsrecht.

de 3de poging is gelukt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Het kan soms inderdaad wat langer duren voor dat we de perfecte hulp voor u hebben gevonden. Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Uw ervaring

Snelle reactie op verzoeken en op mail

Service

Uw ervaring

Yvonne rocked, Marianne was not a good fit.

Goed, ben tot nu toe tevreden

Uw ervaring

Het eerste contact verliep niet goed. Jullie zorgden snel voor een nieuwe. Deze is nog onervaren maar wilt graag bijleren.

Delphine

Slechte kwaliteit schoonmaaksters!

Uw ervaring

De laatste schoonmaakster heeft bijna niets gedaan in 3 uur dat ze hier was. Iets meer kwaliteitscheck bij jullie is nodig. Tot nu toe mensen gehad die stuk voor stuk niet weten wat schoonmaakmaken... De laatste schoonmaakster heeft bijna niets gedaan in 3 uur dat ze hier was. Iets meer kwaliteitscheck bij jullie is nodig. Tot nu toe mensen gehad die stuk voor stuk niet weten wat schoonmaakmaken is.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Spijtig om te lezen dat de hulpen niet voldoen aan uw wensen en eisen. We doen zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp die bij u past. Mocht de hulp u niet bevallen kunt u... Spijtig om te lezen dat de hulpen niet voldoen aan uw wensen en eisen. We doen zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp die bij u past. Mocht de hulp u niet bevallen kunt u dit het beste eerst bespreken met de hulp zelf. Indien er geen verbetering is zoeken wij een nieuwe kandidaat voor u binnen uw garantie.