Onkundige schoonmaak

Uw ervaring

Wat ik heb ervaren is, dat jullie de mensen die jullie in dienst hebben niet kennen. Ik bedoel daarmee hun achtergrond. Men schrijft zich in als schoonmaakster en in mijn geval was het eerst... Wat ik heb ervaren is, dat jullie de mensen die jullie in dienst hebben niet kennen. Ik bedoel daarmee hun achtergrond. Men schrijft zich in als schoonmaakster en in mijn geval was het eerst afwachten wat ze wel kon of niet. Ik heb na 2 mnd. geen echte schoonmaakster in Somaya gezien. meld zich vaak ziek of verschuift wanneer het haar uitkomt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Gezien wij met meerdere hulpen werken over het hele land. Is het voor ons onmogelijk persoonlijk contact te onderhouden met al onze hulpen. Het laatste controle moment ligt bij u. Wij vinden het dan... Gezien wij met meerdere hulpen werken over het hele land. Is het voor ons onmogelijk persoonlijk contact te onderhouden met al onze hulpen. Het laatste controle moment ligt bij u. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om terugkoppeling te krijgen over het functioneren van de hulp. Indien de hulp niet bevalt dan gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Lies Rottiers

Tevreden!

Uw ervaring

Het duurde even vooraleer we iemand hadden gevonden, maar nu super tevreden met onze hulp. Super makkelijk aan het eind van de maand netjes alles op factuur. Overzichtelijk en makkelijk betaald.

Bedankt voor uw review!

Niels Maters

Service

Uw ervaring

Mijn huidige schoonmaakster is heel goed en betrouwbaar. Maar de vorige kwam niet opdagen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat de vorige hulp niet is komen opdagen. Fijn om te lezen dat u nu toch goed bent voorzien.

GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF!!!
Opgelicht: Een maand geleden mij aangemeld op de website. Moest meteen bemiddelingskosten betalen!
Geen schoonmaakster gevonden na 4 weken, heb mij...
GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF!!!
Geen schoonmaakster gevonden na 4 weken, heb mij uitgeschreven, maar je moet wel nog steeds bemiddelingskosten betalen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij schrikken nogal van uw reactie. Wij geven namelijk aan op onze site dat wij bemiddelingskosten in rekening brengen. Dit bedrag brengen wij eenmalig in rekening een hulp... Bedankt voor uw review. Wij schrikken nogal van uw reactie. Wij geven namelijk aan op onze site dat wij bemiddelingskosten in rekening brengen. Dit bedrag brengen wij eenmalig in rekening een hulp voor u te zoeken. Mits er geen klik is of de kandidaat komt niet opdagen zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u. Wij vinden het erg jammer dat u ontevreden bent. Indien u contact met ons opneemt zullen wij kunnen kijken wat we nog voor u kunnen betekenen.

Ik raad deze website absoluut niet aan. In een jaar tijd heb ik 4 schoonmaaksters gehad welke overeenkomende eigenschappen (gebreken) vertonen.
- Ze nemen ongevraagd vriendinnen/familieleden...
- Ze nemen ongevraagd vriendinnen/familieleden mee om schoon te maken, en een schoonmaakster nam zelfs haar hond mee. Mijn vriend werkte toen toevallig thuis en kwam er op deze manier dus achter.
- Komen werktijden niet na
- Eerste keer maken ze (soms) grondig schoon, keren daarna wordt alles netjes neergelegd voor het oog, maar zie ik overal vlekken en vuil, en is er gewoon niet of niet voldoende schoongemaakt.
- Deze schoonmaaksters zouden de Engelse en/of Nederlandse taal goed beheersen, maar met veel van hen valt bijna niet te communiceren.
Al met al dus een waardeloze thuishulpen mijn inziens, en raad ik deze website dus af.

Uw ervaring

Er werd redelijk snel gereageerd op een aanvraag voor nieuwe schoonmaakster.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij doen ons best een goede hulp voor te stellen die ook daadwerkelijk overeenkomt met uw wensen en eisen. Wij zijn dan ook sterk afhankelijk van het gedrag van... Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij doen ons best een goede hulp voor te stellen die ook daadwerkelijk overeenkomt met uw wensen en eisen. Wij zijn dan ook sterk afhankelijk van het gedrag van onze hulpen zoals u al heeft aangegeven.

De Neeling

Slecht

Ze kwam niet opdagen.
Na App contact bleek dat ze het helemaal vergeten was.
De organisatie heeft niet waar kunnen maken voor wat ze zeggen, maar de factuur ligt wel op de mat.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij afhankelijk van het handelen van de hulp. De bemiddelingsfactuur krijgt u bij de gegevens levering van de... Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij afhankelijk van het handelen van de hulp. De bemiddelingsfactuur krijgt u bij de gegevens levering van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Indien het niet lukt met aangeboden kandidaat kunt u dit aangeven in uw account. Wij gaan dan direct voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

sabine muijrers

Heel tevreden

Uw ervaring

Snel iemand gevonden die zijn werk goed doet, aardig is en hard werkt

Anke Hoefnagels

Werkt niet

Uw ervaring

Na 4 maanden pas 1x iemand gehad die kwam schoonmaken. En die kon er niks van. Werkt dus niet

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Soms kan het dus wat langer duren voor dat we een hulp hebben gevonden die beschikbaar is. Hier doen we ons best voor.... Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Soms kan het dus wat langer duren voor dat we een hulp hebben gevonden die beschikbaar is. Hier doen we ons best voor. Bedankt voor uw review.

San

Uw ervaring

Er worden zeer snel matches gemaakt, je bent heel vrij om iemand te kiezen

Eekhof

Prima eerste contact

Uw ervaring

Wij zijn door u zeer snel aan een schoonmaakhulp gekoppeld. Ik heb reeds contact met haar gehad en een principe afspraak gemaakt voor2x per maand 3 uur hulp.
Definitieve datum moet nog worden...
Definitieve datum moet nog worden gepland.
Het contact met Yvonne verliep zeer prettig