D.V. Peek

Erg voortvarend

Uw ervaring

Op zich tevreden echter ze is net 1 keer geweest. Hoe kan ik nu al weten of het goed gaat, Jullie zijn wat snel met dit uitvragen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

U had uiteraard nog even kunnen wachten met het versturen van een feedback. Mocht u hier nog aan iets willen toevoegen horen we het graag van u.

Geen mening schrijf me met spoed uit

Waardeloos

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij hadden graag een toelichting van u gehad om onze service en diensten te kunnen verbeteren. Vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Uiteraard helpen we u graag indien... Wij hadden graag een toelichting van u gehad om onze service en diensten te kunnen verbeteren. Vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Uiteraard helpen we u graag indien contact met ons opneemt.

Na de zesde keer hoefde het voor mij niet meer.

Uw ervaring

Als je opzoek bent naar een schoonmaakster. Probeer dan niet dit bedrijf. Ik ben aan 6 verschillende schoonmaakster gelinkt die uiteindelijk allemaal niet konden. Sommige lieten wel netjes weten dat... Als je opzoek bent naar een schoonmaakster. Probeer dan niet dit bedrijf. Ik ben aan 6 verschillende schoonmaakster gelinkt die uiteindelijk allemaal niet konden. Sommige lieten wel netjes weten dat ze niet konden maar veel schoonmaakster maakte een afspraak met je en kwamen dan vervolgens niet opdagen. Het is de 30 euro niet waard. Als je een schoonmaakster wilt, heb je meer kans als je een briefje ophangt in je lokale Albert Heijn. Die dertig euro mogen jullie houden hoor en tot nooit meer!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij bieden een service aan waarmee u vanuit uw stoel een aanvraag kunt doen voor een hulp. Hiermee bespaart u tijd en zoeken wij een hulp voor u. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van... Wij bieden een service aan waarmee u vanuit uw stoel een aanvraag kunt doen voor een hulp. Hiermee bespaart u tijd en zoeken wij een hulp voor u. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We doen dan ook ons best u zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien. Ook met het plaatsen van een briefje ergens loopt u natuurlijk het risico dat iemand niet komt opdagen. Indien u zich bedenkt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u hier krijgt u immers de garantie voor.

jorrit

Schoonmaakster was goed, helaas wordt er €30 in rekening gebracht alleen voor het matchen van een schoonmaakster, iets dat een computer automatisch doet. Niet aan te raden dus

schoonmaakster

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg fijn te lezen dat u bent geholpen aan een goede hulp. Uiteraard is het zo dat wij met een systeem werken. Echter doen wij veel meer aan de selectie op de... Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg fijn te lezen dat u bent geholpen aan een goede hulp. Uiteraard is het zo dat wij met een systeem werken. Echter doen wij veel meer aan de selectie op de achtergrond en is dit niet vanzelfsprekend.

Muriël

Duidelijk

Uw ervaring

Ik ervaar deze vorm van communicatie duidelijk en vlot

Mevr. J. Rodenhuis

Prima.

Uw ervaring

Heb geen problemen gehad met het bemiddelingsbureau. Hebben gelijk gezorgd voor een nieuwe hulp, toen de vorige het liet afweten.

Willy van den Dam

Karolina

Uw ervaring

Zeer nette dame met een goed luisterd oor beschaafd erg zorgzaam en actief in de werkzaamheden . Een dikke tien

W

Snel een goede hulp gevonden

Nvt

F vd Bos

Klasse

Uw ervaring

Ik bedoel een 10. Het maximaal aantal punten. Rosmary is top!!!

Goede hulp

Uw ervaring

Na plaatsing van de advertentie was er binnen twee dagen ee match gevonden. Snel volgde de afspraak waarna we met ingang van de nieuwe maand zijn begonnen.
Mijn schoonmaakster werkt netjes,...
Mijn schoonmaakster werkt netjes, doet wat ik vraag schoon te maken en probeert snel te werken.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.