Hein Stockmann

Juiste keuze

Bakker

Onbetrouwbare organisatie

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een... Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie.
Wij berekenen een instaptarief voor het jaar abonnement van €29,95. De hulp betaalt u standaard €12,50 per uur. U betaalt €8,99 maandelijks voor ons abonnement.
Wij blijven graag voor u zoeken tot de perfecte kandidaat bij u aan de slag gaat!

Bakker

Trap er niet in

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Daar waar wij een online dienst leveren kunnen wij snel schakelen via de mail. Daarnaast geven wij u de vrijheid zaken te kunnen beheren via uw persoonlijke account. Uiteraard kunt u ons bellen... Daar waar wij een online dienst leveren kunnen wij snel schakelen via de mail. Daarnaast geven wij u de vrijheid zaken te kunnen beheren via uw persoonlijke account. Uiteraard kunt u ons bellen tijdens de openingstijden.

Nathalie

Nog niet overtuigd

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best een passende kandidaat voor u te vinden. Dit kans soms even duren.

Arjen de Vries

Wat een oplichters! Ik heb me ingeschreven omdat ik op zoek ben naar een professionele poetsvrouw. Echter sturen ze mij de gegevens van een Engelstalige malloot door, waar ik helemaal niet om heb... Wat een oplichters! Ik heb me ingeschreven omdat ik op zoek ben naar een professionele poetsvrouw. Echter sturen ze mij de gegevens van een Engelstalige malloot door, waar ik helemaal niet om heb gevraagd. Een vent wat eruit ziet als een crimineel op de Whatsapp profiel foto. En dan meteen een factuur erbij sturen van €46,45. Droom verder idioten! ?

Ik maak gebruik van mijn herroepingsrecht van 14 dagen. Jullie sturen mij sowieso een profiel wat niet aan mijn zoek criteria voldoet. In mijn profiel vraag ik duidelijk voor een Nederlandstalige poetshulp. Jullie sturen mij iets door wat hier niet aan voldoet. Engelstalig is geen Nederlandstalig, dus kom niet met smoesjes dat ik geen gebruik kan maken van mijn herroepingsrecht. Ik betaal helemaal nergens voor. ConsuWijzer en Webwinkelkeur zijn volop bezig met jullie illegale praktijken.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Via meerdere kanalen heeft u kenbaar gemaakt dat u niet tevreden bent over ons abonnement. Wij geven echter duidelijk onze werkwijze aan. En doen zoveel mogelijk ons best om alle opdrachten te... Via meerdere kanalen heeft u kenbaar gemaakt dat u niet tevreden bent over ons abonnement. Wij geven echter duidelijk onze werkwijze aan. En doen zoveel mogelijk ons best om alle opdrachten te vervullen met geschikte hulpen. Dit gaat vaak in een keer goed. Indien het niet lukt zoeken wij binnen de garantie een nieuwe kandidaat. Wij hebben uw aanvraag en abonnement kosteloos voor u ontbonden en vinden het erg jammer dat u uw agressie blijft houden. Mocht u zich bedenken horen we het graag!

Biep

Het zijn een stelletje oplichters. Zonder dat je het weet schrijf Jejin je in voor een jaar. Zelfs zonder dat je van de diensten gebruik maakt

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Spijtig om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Daar waar wij wel degelijk gegevens hebben geleverd van een potentiele hulp en de factuur met hoge uitzondering voor u hebben ingetrokken! Wij hopen... Spijtig om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Daar waar wij wel degelijk gegevens hebben geleverd van een potentiele hulp en de factuur met hoge uitzondering voor u hebben ingetrokken! Wij hopen dat u elders een hulp vind. Wij beschrijven duidelijk op onze site onze werkwijze. Hier staat dat u inderdaad een abonnement afsluit voor een jaar.

Vicenta Roozendaal

AFZETTERS

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Jammer dat u dit zo ervaart, daar op onze websitem, in de voorwaarden en alvorens u een zoekopdracht in kunt dienen u duidelijk wordt getoond dat u een jaarabonnement bij ons afsluit. U bent hier... Jammer dat u dit zo ervaart, daar op onze websitem, in de voorwaarden en alvorens u een zoekopdracht in kunt dienen u duidelijk wordt getoond dat u een jaarabonnement bij ons afsluit. U bent hier ook zelf mee akkoord gegaan.

Witte werkster