Dienstverlening prima, maar kwaliteit schoonmaakster laat te wensen over

Heel tevreden

Mike

Blijf weg bij dit bedrijf! Ze leveren geen betrouwbare mensen, maar contactgegevens... de rest is aan jou.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst niet vond slagen door de prestatie van de hulp. Wij doen ons best de kwaliteit te waarborgen van de hulpen die we aanbieden. Mocht de hulp u niet bevallen dan... Vervelend om te lezen dat u onze dienst niet vond slagen door de prestatie van de hulp. Wij doen ons best de kwaliteit te waarborgen van de hulpen die we aanbieden. Mocht de hulp u niet bevallen dan kunt u het contract met de huidige hulp stoppen via uw account en zoeken wij een nieuwe kandidaat voor u. Wij berekenen de kosten dan ook voor de zoektocht naar een hulp en garanderen dat we kunnen blijven zoeken binnen een jaar.

Tevreden klant

Een akelig ervaring per telefoon met uw medewerkster

Renee van Hensbergen

Prima schoonmaker, maar totaal geen orde op zaken bij de organisatie.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. De website www.scoonmaak-student.nl en www.ikzoekeenwittewerkster.nl behoren beide tot Hulp-in Huis b.v. echter zijn deze websites niet hetzelfde.... Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. De website www.scoonmaak-student.nl en www.ikzoekeenwittewerkster.nl behoren beide tot Hulp-in Huis b.v. echter zijn deze websites niet hetzelfde. Schoonmaak-student is geheel gericht op het aanbieden van studenten en jongere hulpen, ook voor een ander uurloon als ikzoekeenwittewerkster. Indien u uzelf hebt opgegeven op verschillende websites van Hulp-in Huis, dan begrijpen wij uiteraard dat dit voor enige verwarring kan zorgen. Wij hopen echter uiteraard dat de hulp naar alle tevredenheid bij u aan de slag gaat.

Marijn Roos

Blijf heel ver weg van dit "bedrijf"!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Frans F, Spuijbroek

Bureaucratie

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij hebben op 8 april een aanvraag van u ontvangen en ook dezelfde dag Sanne aan u gekoppeld. Wij hebben haar er op geen enkele wijze van weerhouden om niet gelijk bij u te starten. Echter geeft u... Wij hebben op 8 april een aanvraag van u ontvangen en ook dezelfde dag Sanne aan u gekoppeld. Wij hebben haar er op geen enkele wijze van weerhouden om niet gelijk bij u te starten. Echter geeft u in uw feedback aan dat het te lang duurde voor Sanne van ons bij u mocht starten. Dit heeft te maken met de agenda en snelheid van de hulp wij vinden het dan ook vervelend dat het zo lang heeft geduurd maar u ondertussen wel tevreden bent.