Patricia Mulder

Slechte ervaring!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat het te lang duurt voor dat u reactie krijgt van de hulpen. Echter geven hulpen zelf aan of ze beschikbaar zijn. Gezien de huidige situatie rondom Corona kan het ook wat... Vervelend om te lezen dat het te lang duurt voor dat u reactie krijgt van de hulpen. Echter geven hulpen zelf aan of ze beschikbaar zijn. Gezien de huidige situatie rondom Corona kan het ook wat langer duren. Wij hopen dat we zo spoedig mogelijk een nieuwe hulp voor u hebben.

Matig oordeel

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt doen wij zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van ene goede hulp. Dat is dan ook de garantie die we bieden. Wij zoeken graag een nieuwe hulp... Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt doen wij zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van ene goede hulp. Dat is dan ook de garantie die we bieden. Wij zoeken graag een nieuwe hulp voor u indien de hulp niet bevalt.

Sylvia Van Genugten

Hulp snel gevonden

Pepijn van der Eerden

Matige

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review.Wij willen u graag duidelijkheid geven over onze dienst. U sluit bij ons een abonnement af voor een jaar. Het start tarief is €29,95. Zodra wij een hulp voor u hebben gevonden... Bedankt voor uw review.Wij willen u graag duidelijkheid geven over onze dienst. U sluit bij ons een abonnement af voor een jaar. Het start tarief is €29,95. Zodra wij een hulp voor u hebben gevonden melden wij deze hulp aan voor de verzekering waar u €8,99 voor gaat betalen. Het is dus niet zo dat wij zomaar abonnementskosten in rekening brengen. Daarnaast is het zo dat wij de kosten duidelijk aangeven op onze pagina. Gezien het een jaar abonnement is kunt u het abonnement tussentijds niet ontbinden. Uiteraard blijven wij wel voor u opzoek naar een kandidaat die bij u past. Dat is immers de garantie die wij bieden. Daarnaast krijgen wij reviews binnen via verschillende sites en hebben wij hier geen invloed op.

Sandra Bremen

Bemiddelingsbureau zonder service

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat de hulp geen verantwoordelijkheid heeft genomen en is komen opdagen. De hulp heeft ons aangegeven beschikbaar te zijn hier zijn we dan ook vanuit gegaan. Wij zoeken... Vervelend om te lezen dat de hulp geen verantwoordelijkheid heeft genomen en is komen opdagen. De hulp heeft ons aangegeven beschikbaar te zijn hier zijn we dan ook vanuit gegaan. Wij zoeken uiteraard graag een nieuwe kandidaat voor binnen uw garantie. Wij zien graag van u uw afwijzing tegemoet via uw account.

Snel en betrouwbaar

Eelco Stoevenbelt

Slechte service betalen voor helemaal NIETS

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Indien u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp kunt u de hulp afwijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. De feedback knop is... Bedankt voor uw review. Indien u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp kunt u de hulp afwijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. De feedback knop is bedoeld om uw mening te geven over onze site.

anoniem

Slecht, het is een scam, er zijn geen werksters, slechts inschrijfkosten

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Indien u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp kunt u de hulp afwijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. De hulpen geven ons... Bedankt voor uw review. Indien u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp kunt u de hulp afwijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. De hulpen geven ons zelf aan beschikbaar te zijn. Wij vinden het dan ook erg vervelend indien dit achteraf niet zo blijkt.

A. Dekker

Uitstekende hulp

Celine

Bagger

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij brengen nooit zomaar kosten in rekening. Daar waar wij een match hebben gemaakt tussen een potentiële kandidaat waarmee de dienst is geleverd hebben wij het recht om dit bij u in rekening te... Wij brengen nooit zomaar kosten in rekening. Daar waar wij een match hebben gemaakt tussen een potentiële kandidaat waarmee de dienst is geleverd hebben wij het recht om dit bij u in rekening te brengen. De hulp die we aan u hebben gematcht heeft dan ook een contactverzoek naar u gestuurd om graag bij u aan de slag te gaan. Indien u afziet van de hulp zonder geldige reden betekent dit niet dat u geheel kosteloos van uw aanvraag kunt afzien. Daarnaast zorgt dit voor grote teleurstelling bij bij onze hulp. Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle en goede match te maken. De kosten en voorwaarden geven wij dan ook duidelijk aan op onze website. De taal die u uitspreekt over ons bedrijf vinden wij dan ook erg ongepast. Wij wensen u succes bij het vinden van een hulp en bedrijf die wel bij u past.