Simone Crienen

Prima service!

Brigitte Lutgens

Had meer verwacht.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij proberen als organisatie altijd een goede uitleg te geven over onze dienst en de mogelijkheden. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit niet zo heeft ervaren. We zullen ons best doen de... Wij proberen als organisatie altijd een goede uitleg te geven over onze dienst en de mogelijkheden. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit niet zo heeft ervaren. We zullen ons best doen de service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback. Wij horen graag van u.

Redelijk

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en het gedrag van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te... Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en het gedrag van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te voorzien.

Prima dienstverlening

F van der Meer

Uitstekend

3 maanden later nog geen hulp

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Inderdaad zal niet elke hulp bekend zijn met een sleutelovereenkomst. Niet alle opdrachtgevers zullen een sleutel afgeven aan de hulp en degene die dit wel doen... Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Inderdaad zal niet elke hulp bekend zijn met een sleutelovereenkomst. Niet alle opdrachtgevers zullen een sleutel afgeven aan de hulp en degene die dit wel doen zullen niet altijd gebruik maken van de sleutelovereenkomst. Wij hopen uiteraard wel snel iemand voor u te vinden.

Netjes!

Bedankt voor uw review.

Geen ontzorging

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle service te leveren soms kan dit wat langer duren in verband met de beschikbaarheid van onze hulpen. Uiteraard blijven we graag ons best doen. Bedankt... Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle service te leveren soms kan dit wat langer duren in verband met de beschikbaarheid van onze hulpen. Uiteraard blijven we graag ons best doen. Bedankt voor uw review.

Marc en Christel van Tienen

Snel, discreet en doeltreffend