Carolien

Al een half jaar op zoek en nog steeds geen huish hulp

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We vinden het erg vervelend om deze review te lezen. Het is ontzettend spijtig dat u door deze ervaring nu van mening bent dat de kandidaten onbetrouwbaar zijn. U heeft in de periode van 2016 t/m... We vinden het erg vervelend om deze review te lezen. Het is ontzettend spijtig dat u door deze ervaring nu van mening bent dat de kandidaten onbetrouwbaar zijn. U heeft in de periode van 2016 t/m 2019 namelijk een contract gehad met één van onze hulpen, en zo mogen ervaren dat het meestal goed gaat als wij iemand voorstellen. Nu blijkt het inderdaad wat moeilijker om een goede vervanger te vinden. We hebben u sinds augustus drie keer iemand voorgesteld, nadat de hulp in kwestie aan heeft gegeven graag voor u te willen werken. Dat zij deze afspraken niet nakomen is uitermate vervelend. We hopen dus snel een geschikte kandidaat voor u te vinden!

Massé

Bhodi nooit gezien

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Geachte mevrouw Massé, We zijn wat verbaasd dat we nu deze feedback van u te ontvangen. In het laatste mailbericht dat we van u hebben ontvangen nadat u zelf het vorige contract had aangemaakt gaf u... Geachte mevrouw Massé, We zijn wat verbaasd dat we nu deze feedback van u te ontvangen. In het laatste mailbericht dat we van u hebben ontvangen nadat u zelf het vorige contract had aangemaakt gaf u zelf aan op zakenreis te zijn in de USA, maar wel contact te hebben met de kandidaat. Dat was in april 2019. Het is natuurlijk heel vervelend, als een kandidaat niet komt, maar dit dient u dan wel ook bij ons aan te geven. Wij hebben gister (28 januari) pas weer iets van u gehoord toen u aangaf een nieuwe hulp te wensen. Deze hebben we u inmiddels voorgesteld. Als er om welke reden dan ook geen samenwerking tot stand komt met de voorgestelde hulp, horen we het graag, zodat we iemand anders kunnen zoeken.

Na 1,5 maand pas een aanbod en die lijkt niet gescreend te zijn.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zijn bij het voorstellen van een kandidaat afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Rond de feestdagen kan het wat langer duren om iemand te vinden. Helaas was u niet... Wij zijn bij het voorstellen van een kandidaat afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Rond de feestdagen kan het wat langer duren om iemand te vinden. Helaas was u niet helemaal tevreden, nadat u de kandidaat op facebook had opgezocht. We doen ons best om aan te sluiten bij uw wensen, maar de uiteindelijke keuze of iemand bij u aan de slag gaat, ligt bij u. Daarom zoeken we graag iemand anders voor u. We hopen snel een gepast voorstel te doen.

Kaandorp

Slecht geregeld alles

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Het spijt me te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Na uw aanmelding op 11 februari hebben wij u op 11 februari een hulp voorgesteld. Deze hulp heeft u tot en met juni in... Het spijt me te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Na uw aanmelding op 11 februari hebben wij u op 11 februari een hulp voorgesteld. Deze hulp heeft u tot en met juni in dienst gehad, daarna heeft u in juli het contract verbroken. We zijn toen opnieuw voor u op zoek gegaan naar een hulp, maar helaas konden wij in eerste instantie niemand vinden. Daarom hebben we u in augustus gevraagd of u uw eisen wilde aanpassen, of dat we op dezelfde wijze verder konden zoeken. Daar heeft u helaas niet meer op gereageerd. Gister (28 januari) heeft u ons opnieuw gevraagd om iemand te zoeken; we hebben u dezelfde dag een nieuwe hulp voorgesteld, zonder bijkomende kosten.

Willie Smith

PRIMA GEREGELD

martine busch

Snel en efficiënt geholpen!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wat goed om te lezen! Daar worden we blij van :)

Karin Schwärzer

Prima, heel snel!

Fons & Jeanine

Uiteindelijk een top-werkster gevonden!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor de terugkoppeling! We doen ons best om altijd zo goed en snel mogelijk op u te reageren. Natuurlijk kan het soms voorkomen dat een kandidaat die bij ons aangeeft graag aan de slag te... Bedankt voor de terugkoppeling! We doen ons best om altijd zo goed en snel mogelijk op u te reageren. Natuurlijk kan het soms voorkomen dat een kandidaat die bij ons aangeeft graag aan de slag te gaan, er toch vanaf ziet. Wij stoppen niet tot er daadwerkelijk een goede match is; goed om te lezen dat dat bij u is gelukt.

Medemens.

Geen zwartwerken.