Van Beest

Voldoende

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Jammer dat u onze site niet heeft beoordeelt wij hadden graag een toelichting van u gehad. We wensen u een prettige samenwerking met uw hulp! Bedankt voor uw review.

De Groot

Betrouwbaar

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review! Wij wensen u een fijne samenwerking!

Skippy

Bedankt voor uw review!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Jammer dat u nog geen mening kon geven over onze site.

Goede hulp is hier goedkoop

Aanbeveling witte werkster

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Fijn om te lezen dat u voorzien bent. We doen ons best om u te kunnen blijven voorzien van hulp.

van den Hurk

Begin hier niet aan!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend te lezen dat u er zo over denkt, daar u namelijk ons niet heeft hoeven betalen. Op onze website staat het volgende: Wij nemen het zoeken naar een betrouwbare witte werkster die aansluit... Vervelend te lezen dat u er zo over denkt, daar u namelijk ons niet heeft hoeven betalen. Op onze website staat het volgende: Wij nemen het zoeken naar een betrouwbare witte werkster die aansluit bij uw wensen graag van u over. U betaalt ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor deze geleverde service. Bij dit bedrag zit een jaar lang garantie inbegrepen. Mocht de witte werkster, om welke reden dan ook, binnen een jaar mee stoppen? Dan zoeken wij gratis naar een nieuwe werkster. U betaald ons dus eenmalig voor het zoeken naar een hulp, u krijgt hiervoor een jaar garantie voor terug.
Bedankt voor uw review.

Benjamins-Bakker

Geen screening

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Het is voor ons helaas onmogelijk om al onze hulpen uitgebreid te screenen met een bestand van meer dan 180.000 hulpen. Er zijn in totaal vier controlemomenten:
1. Op het moment van inschrijven...
1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens;
2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen;
3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet;
4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is.
Bedankt voor uw review en een fijne samenwerking gewenst met uw hulp!