Snelle service

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review! Wij wensen u een prettige samenwerking met uw hulp.

?

Bedankt voor uw review.

DIF

Prima.

Bedankt voor uw review.

Nieuwe schoonmaakster

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Fijn om te lezen dat u snel contact heeft kunnen leggen. Bedankt voor uw review.

garnaal

Net

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zien dat u inmiddels een nieuwe kandidaat heeft aangeboden gekregen. We doen ons best om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Bedankt voor uw review.

Makkelijk geld cangen

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

edankt voor het toezenden van uw feedback. Indien u informatie wenst, kunt u via onze website een contactformulier inzenden met uw vragen. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden. Echter... edankt voor het toezenden van uw feedback. Indien u informatie wenst, kunt u via onze website een contactformulier inzenden met uw vragen. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden. Echter heeft u uzelf ingeschreven en een aanvraag ingediend. U heeft een hulp aangevraagd voor 3 uur per week en naar aanleiding daarvan zijn wij opzoek gegaan. Hiervan heeft u een e-mail ontvangen. En vervolgens hebben wij u een hulp voorgesteld. Hiervoor worden inderdaad kosten in rekening gebracht, daar wij kosten hebben gemaakt voor het zoeken en vinden van een hulp. Wij hebben geen bericht van u mogen ontvangen dat de inschrijving een vergissing was. Ook nadat wij u hebben gemaild en aangeven dat wij opzoek gaan naar een hulp, hebben wij geen bericht mogen ontvangen. Daarnaast moet u akkoord gaan met onze voorwaarden alvorens u een aanvraag kunt indienen. Ook hier staat vermeld dat wij opzoek gaan en kosten in rekening brengen. Uit onze e-mails en voorwaarden had u kunnen concluderen dat u niet informatie opvroeg maar ons daadwerkelijk de opdracht gaf om opzoek te gaan naar een hulp. Daarnaast zijn wij u tegemoet gekomen in de kosten, waardoor u niet de volledige kosten heeft moeten betalen hiervoor.

Dol

Dubieus gebeuren

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

et spijt ons te lezen dat het tot twee keer toe niet goed is verlopen. Uiteraard is het nooit de bedoeling dat iemand zwart via ons aan de slag gaat. De betreffende hulp is dan ook met onmiddelijke... et spijt ons te lezen dat het tot twee keer toe niet goed is verlopen. Uiteraard is het nooit de bedoeling dat iemand zwart via ons aan de slag gaat. De betreffende hulp is dan ook met onmiddelijke ingang op non-actief gesteld. U heeft aangegeven dat de tweede hulp tegen u heeft gezegd dat zij geen account had. Dat is onmogelijk, aangezien zij via haar eigen account uw aanvraag heeft ontvangen, en zelf heeft aangegeven voor u aan de slag te willen. We vinden het dus ontzettend jammer dat zij, om welke reden dan ook, heeft besloten om er weer vanaf te zien en richting u te doen voorkomen dat zij van niets weet. We hadden dit graag anders gezien, want dit is niet hoe onze dienstverlening bedoeld is.

Willemse

Een telefonisch contact is niet mogelijk, kan erg onhandig zijn. Ook alles zelf online invullen, verwerken enz... Wat is dan nog de toegevoegde waarde vd bemiddeling

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk te helpen. Onze bemiddeling bestaat uit het voorstellen van hulpen op basis van uw aanvraag, waar u vervolgens zelf een... Bedankt voor uw feedback. Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk te helpen. Onze bemiddeling bestaat uit het voorstellen van hulpen op basis van uw aanvraag, waar u vervolgens zelf een kennismakingsgesprek mee aangaat. U weet namelijk ook het beste of de voorgestelde hulp naar wens is. Mocht er een hulp voor u aan de slag gaan, betaald u de hulp direct uit, echter leveren wij urenbriefjes en facturen voor de gewerkte uren van de hulp. Mocht de hulp stoppen en u nog garantie hebben, kunnen wij weer kosteloos voor u opzoek gaan.