Vlot contact/bemiddeling.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat het niet gelijk gelukt is. Bedankt voor uw review.

Fijne samenwerking

Nog te weinig ervaring mee

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

e hulp betaalt uiteraard belasting, net als iedereen die werkt. Hoeveel dit is, is uiteraard afhankelijk van het gehele jaarinkomen en is een normaal belastingtarief.

Netjes gedaan.

Bedankt voor uw review!

Cla

Snel en ongecompliceerd

briers

WEET WAT DE CLIENT VRAAGT

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de tot nu toe voorgestelde kandidaten. We doen ons best om hierbij zo goed mogelijk rekening te houden met de eisen zoals beschreven in de... Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de tot nu toe voorgestelde kandidaten. We doen ons best om hierbij zo goed mogelijk rekening te houden met de eisen zoals beschreven in de aanvraag die wij ontvangen. Op het moment van de eerste match had u nog niet aangegeven dat het voor uw cliënt niet wenselijk is om de hulp in het weekend te ontvangen. Dat hebben wij toen aangepast. Uiteraard is het mogelijk dat u bepaalde wensen heeft omtrent heet leeftijd/geslacht van de hulp, maar wij kunnen hier niet standaard vanuit gaan. Ik zie dat we opnieuw voor u op zoek zijn en dat we hierbij gedetailleerder rekening houden met de (vernieuwde) eisen. We vertrouwen erop u op korte termijn een passend voorstel te doen.

Snel en adequaat!

Bedankt voor uw review!