Prima bemiddeling

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review, we doen ons best.

Feije

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. We doen ons best om u snel te kunnen voorzien.

Snelle en goede match

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zijn blij om te mogen vernemen dat u tevreden bent over uw hulp en onze service. We wensen u een hele lange samenwerking met uw hulp!

bbb

De termijn om een beoordeling te geven vind ik te kort.

Gooijer

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review we doen ons best.

M.M

Bedrijf dat makkelijk geld verdiend

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Aangezien onze eerdere correspondentie ook in het Nederlands is, hoop ik dat u er geen aanstoot aan neemt dat we ook in het Nederlands reageren, ondanks dat u uw feedback in het Engels heeft... Aangezien onze eerdere correspondentie ook in het Nederlands is, hoop ik dat u er geen aanstoot aan neemt dat we ook in het Nederlands reageren, ondanks dat u uw feedback in het Engels heeft geschreven. We betreuren het om te lezen dat u dit een scam vindt. U zegt dat u nooit iets van ons heeft gehoord, maar dat klopt niet: we hebben u namelijk gemaild met de vraag of u uw aanvraag wilde aanpassen met een eventuele minimale leeftijd, aangezien dit klaarblijkelijk een eis was voor u. Ondanks dat u aangeft dat we u alleen maar informatie over mensen geven, zoeken we namelijk wel degelijk naar iemand die aansluit bij hetgeen dat u als eis heeft opgegeven. Als u (zoals in uw gevaal) geen minimale leeftijd opgeeft, maar de match wel afwijst in verband met haar leeftijd (zoals in uw geval) vragen we u of u een minimale leeftijd wilt instellen. Hier hebben we van u helaas geen reactie meer op mogen ontvangen. Op 11 maart hebben we u hierover gemaild. We vinden het erg jammer dat dit langs elkaar heen lijkt te zijn gelopen, maar van oplichting is absoluut geen sprake. We hadden graag eerder iets van u gehoord.

Prima service

Bedankt voor uw review.