Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Een eerste indruk is erg belangrijk. Bedankt voor uw review.

Snelle service

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We hopen dat er een klik is met de kandidaat! Bedankt voor uw review.

Teleurstellend.... geen ervaren, betrouwbare werkster tot op heden

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Het spijt ons te vernemen dat het tot 4 keer toe niet is gelukt om een goede match te maken. Omdat we ons bij het zoeken naar een geschikte kandidaat baseren op uw aanvraag, en gelukkig is er zo... Het spijt ons te vernemen dat het tot 4 keer toe niet is gelukt om een goede match te maken. Omdat we ons bij het zoeken naar een geschikte kandidaat baseren op uw aanvraag, en gelukkig is er zo meestal snel sprake van den goede match. Helaas kan het voorkomen dat iemand, ondanks dat we benadrukken hoe belangrijk het is om bereikbaar en beschikbaar te zijn als je iets toezegt, er toch vanaf ziet. Daarom bieden we u ook garantie. We hopen snel iemand voor u te vinden.

Baerveldt

Ok - weinig begeleiding

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij proberen u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen voorzien van een kandidaat die bij u past. De snelste manier waarop dit kan is via de mail zodat u zelf contact kunt opnemen met de kandidaat.... Wij proberen u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen voorzien van een kandidaat die bij u past. De snelste manier waarop dit kan is via de mail zodat u zelf contact kunt opnemen met de kandidaat. We vinden het belangrijk dat u een klik heeft met de kandidaat en geven u om deze reden de gelegenheid om zelf de intake te doen.

Snel en uitstekende krachten

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Erg fijn om te lezen dat u al jaren naar tevredenheid hulp via ons heeft. We hopen deze goede samenwerking nog jaren door te mogen zetten. Bedankt voor uw review!

Petra

Prima service

Bedankt :)

Wolbrink

Prettig zoeken door duidelijke communicatie