Nr 113

Algemeen oordeel

De haan

Systeem

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening niet als toegevoegde waarde ziet. Indien u een hulp afwijst, kijken wij degelijk naar de reden hiervoor. Indien er eisen naar voor komen die eerder... Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening niet als toegevoegde waarde ziet. Indien u een hulp afwijst, kijken wij degelijk naar de reden hiervoor. Indien er eisen naar voor komen die eerder niet kenbaar waren bij ons, houden wij hier bij het voorstellen van een volgende hulp rekening mee.

van der Sloot

Eindelijk

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor de terugkoppeling. Let wel: twee weken betreft een gemiddelde. Voor de meeste mensen hebben we binnen enkele dagen iemand gevonden. Ik zie dat er bij uw aanvraag was aangegeven dat er... Bedankt voor de terugkoppeling. Let wel: twee weken betreft een gemiddelde. Voor de meeste mensen hebben we binnen enkele dagen iemand gevonden. Ik zie dat er bij uw aanvraag was aangegeven dat er per 20-08 gezocht moest worden. Op 20-08 ontving u de eerste match, die u op 28-08 afwees. Diezelfde dag hadden we een nieuwe kandidaat. Op 29-08 wees u deze match af, we hebben u dezelfde dag nog een nieuw voorstel gedaan, dat u ook direct afwees. Op 30-08 hebben we u uiteindelijk voorgesteld aan de hulp die voor u aan de slag is gegaan. Vanaf het moment dat we konden starten hebben we dus ons best gedaan om u in contact te brengen met iemand die voor u aan de slag kon.

Derde kandidaat zou het kunnen zijn. Goede kennismaking gehad. Moet nog beginnen.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We vragen de kandidaten wel degelijk of ze beschikbaar zijn en of ze ook voor u aan de slag willen. Hierbij worden ze ook ingelicht over de afstand tot de werkplek. Helaas kan het voorkomen dat... We vragen de kandidaten wel degelijk of ze beschikbaar zijn en of ze ook voor u aan de slag willen. Hierbij worden ze ook ingelicht over de afstand tot de werkplek. Helaas kan het voorkomen dat iemand er alsnog vanaf wil zien of niet meer beschikbaar is. Daarom bieden we u ook een jaar garantie vanaf de eerste match.

alias

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Dat is goed om te lezen!