Snelle service

Kuiters

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We vinden het jammer dat er nog dingen onduidelijk zijn. We hopen dat u weet dat u ons altijd kan mailen met vragen omtrent bepaalde zaken! U betaalt eenmalig bemiddelingskosten op het moment dat u... We vinden het jammer dat er nog dingen onduidelijk zijn. We hopen dat u weet dat u ons altijd kan mailen met vragen omtrent bepaalde zaken! U betaalt eenmalig bemiddelingskosten op het moment dat u de eerste kandidaat voorgesteld krijgt. Daarmee krijgt u ook een jaar garantie: stopt de hulp binnen dat jaar onverhoopt, of bevalt het toch minder goed dan gehoopt, dan kan u dat bij ons aangeven. We zoeken dan zonder bijkomende kosten een nieuwe kandidaat. We hopen dat u de garantie niet nodig zal hebben en wensen u een fijne samenwerking met uw hulp!

Prettige samenwerking

Met een beetje geduld

vermerris

Langer dan 3 dagen

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw feedback. De drie dagen die worden genoemd zijn gemiddeld genomen. We doen ons best om het zo snel mogelijk te doen, maar we zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van de... Bedankt voor uw feedback. De drie dagen die worden genoemd zijn gemiddeld genomen. We doen ons best om het zo snel mogelijk te doen, maar we zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving, voor datgene wat u vraagt. Daarom duurt het jammer genoeg af en toe langer dan gehoopt. We hopen dat we u snel iemand voorstellen.

Bestolen door werkster

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We vinden het heel erg dat de hulp u heeft bestolen. Als we hier op voorhand iets van hadden kunnen weten, hadden we dit uiteraard voorkomen. Helaas is dat niet altijd het geval. We hopen dat de... We vinden het heel erg dat de hulp u heeft bestolen. Als we hier op voorhand iets van hadden kunnen weten, hadden we dit uiteraard voorkomen. Helaas is dat niet altijd het geval. We hopen dat de door ons geboden oplossing enige soelaas biedt.

Stoelinga

Slechte website

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio. We begrijpen dat u het als vervelend heeft ervaren dat we u mailen of u nog op zoek bent naar een hulp. Op deze manier... Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio. We begrijpen dat u het als vervelend heeft ervaren dat we u mailen of u nog op zoek bent naar een hulp. Op deze manier willen we u er aan herinneren dat we u niet vergeten zijn.We proberen zo veel mogelijk onze service te bieden aan u.

Margriet

Goede service