Zeeland

Snel geregeld

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

De hulpen stellen zich zelf beschikbaar voor de dagen die u in uw opdrachtomschrijving meeneemt. Helaas gaat dit soms niet helemaal goed. We zijn blij dat het de tweede keer wel goed is verlopen en... De hulpen stellen zich zelf beschikbaar voor de dagen die u in uw opdrachtomschrijving meeneemt. Helaas gaat dit soms niet helemaal goed. We zijn blij dat het de tweede keer wel goed is verlopen en wensen u een fijne samenwerking.

Stuivenberg

Slechte service

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We hebben het even nagekeken, en we hebben u vandaag een nieuwe hulp voorgesteld. Helaas kan het voorkomen dat het langer duurt dan gehoopt om een beschikbare kandidaat te vinden. Dit komt ook omdat... We hebben het even nagekeken, en we hebben u vandaag een nieuwe hulp voorgesteld. Helaas kan het voorkomen dat het langer duurt dan gehoopt om een beschikbare kandidaat te vinden. Dit komt ook omdat wij niet weten in hoeverre er een match is, als hierover niets wordt doorgegeven. Ik zie dat u na het eerste voorstel na een maand vernomen dat er geen match was, en dat we van mei t/m juni in afwachting van een reactie op een mail aan u tijdelijk niet verder zochten. We hopen dat u tot een overeenkomst komt met de aangedragen hulp!

Bonouvrie

Beoordeling

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Fijn dat het de tweede keer wel is gelukt.

Beoordeling

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

We zijn blij dat u het effectief vindt. We kunnen ons voorstellen dat het gebruiksgemak voor de oudere gebruiker wat lager ligt. Toch krijgen wij hier weinig opmerkingen over, ook zien we vaak dat... We zijn blij dat u het effectief vindt. We kunnen ons voorstellen dat het gebruiksgemak voor de oudere gebruiker wat lager ligt. Toch krijgen wij hier weinig opmerkingen over, ook zien we vaak dat familieleden/vrienden helpen met de aanvraag, en de persoon zelf vervolgens het contact met de hulp voortzet.

Ze werkt goed door

Ik begrijp niet waarom ik geld betaal voor vervolgens geen hulp bij bemiddeling. Ze plaatsen je oproep op een platform en that's it. Tot 3 x toe een onervaren werkster toegewezen gekregen terwijl ik... Ik begrijp niet waarom ik geld betaal voor vervolgens geen hulp bij bemiddeling. Ze plaatsen je oproep op een platform en that's it. Tot 3 x toe een onervaren werkster toegewezen gekregen terwijl ik specifiek om ene ervaren heb gevraagd.