Aarsbergen

Snel geregeld

Simons

Beschikbaarheid werkster

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wat vervelend om te lezen dat u twee keer een hulp heeft gehad die niet kon op de voorgestelde tijden. Wij communiceren erg helder richting de hulpen dat ze dienen te voldoen aan de eisen en... Wat vervelend om te lezen dat u twee keer een hulp heeft gehad die niet kon op de voorgestelde tijden. Wij communiceren erg helder richting de hulpen dat ze dienen te voldoen aan de eisen en criteria die in de aanvraag worden gesteld. Helaas komt het voor dat dit dan toch niet blijkt te zijn. We hopen u snel een goed voorstel te doen.

Van der Zwaag

Binnen één dag een werkster gevonden

Lange adem

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wat jammer dat het een paar keer is mis gegaan. We doen ons best om zo secuur en gericht mogelijk te zoeken. Zo worden de hulpen op de hoogte gesteld van het profiel dat uw voorkeur heeft, en op... Wat jammer dat het een paar keer is mis gegaan. We doen ons best om zo secuur en gericht mogelijk te zoeken. Zo worden de hulpen op de hoogte gesteld van het profiel dat uw voorkeur heeft, en op welke dagen ze bijvoorbeeld moeten kunnen. We begrijpen de frustratie dat iemand, ondanks een specifieke tijdsaanduiding, niet kan. Dat is dan ook niet de bedoeling. Ook baseren we de gegevens die u ontvangt op wat er aan ons is door gegeven. We zijn blij dat u wel alsnog een nieuwe hulp heeft.

van der Laan

Mail Communicatie tussen Bedrijf-schoonmaaksters