Elza

Waardeloos

Uw ervaring

Ik vraag een werkster aan
Krijg iemand voor kennismaking. Reageert niet en nergens op. Ik hoef niet meer.

Hallo Elza,
Hallo Elza,
Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Als deze kandidaat niet bij je komt werken of als de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigt (gezien vanaf eerste keer dat wij een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor je, dat is allemaal onderdeel van het abonnement. Tijdens de looptijd van het abonnement, kun je ons zo vaak als je wil de opdracht geven om vervangende hulp voor je te zoeken. Wij vinden het erg jammer dat jij hierdoor geen gebruik meer wilt maken van onze dienstverlening. Wij hopen dat jij inmiddels tevreden bent met de geboden oplossing.

Ymke

In dubio

Uw ervaring

Ik wil graag naast mijn uitkering iets bijverdienen maar niks loont dus ik kan beter niks doen. Maar ik wil toch graag mijn steentje bijdragen in deze tijden waar ik nog kan. Ik hoop wel op een... Ik wil graag naast mijn uitkering iets bijverdienen maar niks loont dus ik kan beter niks doen. Maar ik wil toch graag mijn steentje bijdragen in deze tijden waar ik nog kan. Ik hoop wel op een loondienstbaan waar ik kan gaan werken dus als dit eenmaal lukt zal ik stoppen bij jullie met werken. Groetjes!

Hallo Ymke,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen dat jij nog lang gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

Jaap Corstens

Witte werkster

goed

Hoi Jaap,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening.

B. Zwijnenberg

(Bewerkt)

Tot nu goed

Hallo B. Zwijnenberg,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening.

H S Visser Frank

Werkster

Hallo Frank,

Witte werkster

Huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Super goed ervaring! Gelijk geregeld.

Hallo Witte Werkster,

P. Pothof

Tevreden over Ik Zoek Een Witte Werkster

Uw ervaring

De eerste kennismaking met de kandidaat verliep geweldig. Zeer tevreden over de totstandkoming van het contract.

Hallo P. Pothof,

José

Snel een schoonmaker gevonden

Uw ervaring

Maandag aanvraag ingediend, dinsdag kennismaking met schoonmaker. Woensdag is er gestart

Hé José,

Ik heb geen bedrijf

Ik snap niet

Schoonmaken

Hallo Ik heb geen bedrijf,

Colinda van Benthem

Nog geen match gevonden

Uw ervaring

Nog niet positief. Dame en ik die een match waren wisten daar niets van. Ik heb honden en mevrouw was bang voor honden.

Hallo Colinda,
Wij zien in ons systeem dat er momenteel wel een hulp bij jou gestart is.
Hallo Colinda,
Wij zien in ons systeem dat er momenteel wel een hulp bij jou gestart is.
Wij hopen dat de 2e kandidaten wel op de hoogte is van de eisen die inmiddels zijn benoemt in de aanvraag. Mocht jij hierdoor jouw review willen aanpassen kan dit altijd nog.