Witte Werkster

Veel werksters antwoorden niet

Uw ervaring

Veel schoonmakers antwoorden niet op berichten. Het is een kwestie van volhouden. We lijken nu een werkster te hebben gevonden, maar de vorige drie reageerden niet.

Hallo Witte Werkster,
Hallo Witte Werkster,
Fijn om te lezen dat jij over het algemeen tevreden bent met onze dienstverlening. Wij betreuren dat inderdaad niet alle hulpen de afspraken nakomen, wij doen ons best om betrouwbare hulpen voor te stellen maar helaas lukt dit niet altijd. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.

Sanne langevoort

Binnen een week was alles geregeld en was mijn huis schoon!

Uw ervaring

Op zondag aangemeld, maandag de eerste reactie, woensdag kennisgemaakt en vrijdag was mijn huis spik en span. Geweldig!

Hallo Sanne,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.

Janneke

Uw ervaring

Na het stoppen van onze vorige schoonmaker hadden we snel een nieuwe.

Hallo Janneke,
Fijn om te lezen dat jij snel een nieuwe hebt gevonden via onze dienstverlening.

Marije van der Heijden-de Jong

Nieuwe werkster gevonden.

Uw ervaring

Duurt wel lang voor er nieuwe werkster gevonden is, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met mijn locatie. Ik woon niet in een grote stad.

Hoi Marije van der Heijden-de Jong,
Hoi Marije van der Heijden-de Jong,
Fijn om te lezen dat ondanks het lange wachten jij toch tevreden bent met onze service. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.

Nansereko Mariam

Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik een redelijk conditieniveau heb, dat ik punctueel, betrouwbaar en betrouwbaar ben, dat ik mijn tijd effectief kan beheren en dat ik op de hoogte ben van de... Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik een redelijk conditieniveau heb, dat ik punctueel, betrouwbaar en betrouwbaar ben, dat ik mijn tijd effectief kan beheren en dat ik op de hoogte ben van de gezondheids- en veiligheidsprocedures.Ik spreek vloeiend Engels en een beetje Nederlands

ruim 5 jaar

Hi Nansereko,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening.
Groeten Hans

Barbara

Prima fijn!

Ging goed

Hoi Barbara,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de goede service. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.

Bijsterveld

Werknemers en werkgevers

Snel geregeld. Fijn

Hallo Bijsterveld,

Netta

Snel gevonden

alles goed op orde

Hi Netta,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de snelle service. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.

CB Administraties

Correct

Tot nu toe prima

Hallo C.B. Administraties,

Gerda van Zijl

Een goede oplossing voor mijn probleem

Uw ervaring

Moet nog gebeuren met de werkster.

Hoi Gerda,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij hopen uiteraard dat jij lang mag genieten van de werkzaamheden van deze hulp.
Groeten Hans