MvS

Eringeluisd met een 12 maands abonnement is helaas eigen schuld

Hallo MvS,
Wij hebben helaas geen actief account kunnen vinden bij deze review, wij kunnen dan helaas ook niet nakijken/controleren of dit klopt. Zou u hierover contact willen opnemen met ons?...
Hallo MvS,

Theodora Bijleveld

Uitstekend

Hallo Theodora,
Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Coppens

Geweldig! Als klopt wat wordt beloofd: heel snel een werkster in huis!

Hallo Coppens,
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening.

J.k.Pelleboer

Duidelijk, gemakkelijk om van een zwarte klant een witte te maken

Hallo J.K. Pelleboer,
Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Wil Veldhuis-Brouwer

Tot nog toe negatief. Bij het eerste aanbod lukte het niet om een afspraak te maken. Ik wacht al bijna een week op een volgend aanbod en dat terwijl ik al wel moet betalen.

Hallo Wil,
Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het eerste aanbod. Wij hopen snel alsnog een geschikte kandidaat voor te stellen.

Marike

(Bewerkt)

Positief

Hallo Marike,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Modehuis Merdo Henny Schaefers

Prima en snel geregeld !

Hallo Henny,
Bedankt voor je review, wij vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Jesse Vroom

Matig (concept is wel ok)

Hallo Jesse,
Hallo Jesse,
Bedankt voor jou feedback over onze dienstverlening, wij zullen dit meenemen ter verbetering van onze diensten. Wij hebben recent het uurloon voor nieuwe opdrachten reeds omhoog aangepast zodat er een eerlijke prijs betaald word voor de werkzaamheden. Omdat de hulpen de diensten verlenen onder de regeling "vrijgesteld huispersoneel" van de belastingdienst houden ze hier onder aan de streep meer van over dan als je bij een bedrijf in dienst bent. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij het graag.

B. Prinssen

Leveren snel een werkster

Hallo B. Prinssen,
Het is erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Wij zullen uw feedback meenemen ter verbeteren van onze dienstverlening.

Marleen

Helaas moet je al betalen vanaf het moment dat de eerste persoon wordt voorgesteld, ondanks dat deze persoon niet gaat beginnen. Zodoende heb ik al voor 3 maanden betaald zonder dat er iemand kwam... Helaas moet je al betalen vanaf het moment dat de eerste persoon wordt voorgesteld, ondanks dat deze persoon niet gaat beginnen. Zodoende heb ik al voor 3 maanden betaald zonder dat er iemand kwam poetsen (eerste persoon kon niet op de dag die on mijn oproep stond, tweede reageerde niet, 3de was man (ik zocht een vrouw), en 4de sprak geen Nederlandse of Engels). Gelukkig is de 5de (student) wel aan de slag gegaan...

Hallo Marleen,
Vervelend om te lezen, wij hebben hiervoor inmiddels een tegemoetkoming aangeboden. Wij zijn blij dat de laatste kandidaat wel bij u aan de slag is gegaan.