Felicia

Wij hebben wel hel snel contact gehad met wat werksters alleen past het niet met wat wij willen. Dus wij hebben nog geen werkster gevonden.

A. Mejia

Slecht.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij hebben u reeds benaderd over deze review, wij hebben u een tijdje geleden al een oplossing aangeboden voor dit probleem echter heeft u hier nooit meer op gereageerd. Wij hopen toch dat u... Wij hebben u reeds benaderd over deze review, wij hebben u een tijdje geleden al een oplossing aangeboden voor dit probleem echter heeft u hier nooit meer op gereageerd. Wij hopen toch dat u tevreden bent met de geboden oplossing en vernemen dit graag als dit het geval is.

Niet relevant

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de schoonmakers valt me tegen. Ik hoop dat de vrouw die we nu hebben zal bevallen. Aangemeld omdat we geen zwart werkende schoonmaker willen. Schoonmaakcertificaat... Kwaliteit en betrouwbaarheid van de schoonmakers valt me tegen. Ik hoop dat de vrouw die we nu hebben zal bevallen. Aangemeld omdat we geen zwart werkende schoonmaker willen. Schoonmaakcertificaat stelt niet veel voor gezien de schoonmaakwerkzaamheden van sommigen. Schadefonds viel ook tegen. Ik kreeg als reactie dat we onze eigen verzekering moesten aanspreken. Op de site werd een andere voorstelling van zaken gegeven.
Als het geen jaarcontract waz zou ik gestopt zijn en een ander bedrijf hebben gezocht.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zullen nog even contact met u zoeken over het schadefonds, gezien uw review heeft u dit helaas verkeerd begrepen.

Carla de Haan

Goed en snel

Lemmen

Tot nu toe positieve ervaring

Trap hier niet in: voor je weet zit je vast aan een abonnement, zonder dat er überhaupt een werkster voor je gevonden is!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zullen nooit een factuur sturen voordat er een hulp is voorgesteld. Zodra wij een hulp voor u hebben gevonden start uw abonnement. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp... Wij zullen nooit een factuur sturen voordat er een hulp is voorgesteld. Zodra wij een hulp voor u hebben gevonden start uw abonnement. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u, dat is allemaal onderdeel van uw abonnement bij ons. Gedurende de looptijd van uw abonnement bij ons, kunt u ons zo vaak u wenst de opdracht geven om vervangende hulp voor u te zoeken.

M. Vletter

Redelijk goed

Liesbeth

Oplichters

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review, wij betreuren dat u ons hier niet rechtstreeks van op de hoogte heeft gesteld. Hierdoor hebben wij niet tijdig een oplossing kunnen aanbieden voor uw situatie, inmiddels... Bedankt voor uw review, wij betreuren dat u ons hier niet rechtstreeks van op de hoogte heeft gesteld. Hierdoor hebben wij niet tijdig een oplossing kunnen aanbieden voor uw situatie, inmiddels hebben wij dit wel kunnen doen en hopen u daarmee alsnog naar tevredenheid te hebben geholpen. Indien u dit wil vermelden in uw review kunt u deze altijd nog aanpassen.

Hilde

We lijken nu een goede match gevonden te hebben

Jeannette Dees

Waardeloos. Oplichters
Ik schrijf dat ik pas over een maand kan. Ze sturen gelijk een naam ( die al 9 adresssen heeft maar alle dagen alle tijden kan????)
Geen Contact meebrengen...
Waardeloos. Oplichters
Geen Contact meebrengen krijgen.
Als je iets kooot om line heb je 2 weken om het te herroepen! Hebben ze zeker nog nooit van gehoord.
Mijn buik van vol.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw bericht, u heeft inderdaad een uitgestelde startdatum van de hulp aangegeven. Deze datum geld niet voor de zoektocht, wij starten altijd direct met zoeken zodra u een aanvraag... Bedankt voor uw bericht, u heeft inderdaad een uitgestelde startdatum van de hulp aangegeven. Deze datum geld niet voor de zoektocht, wij starten altijd direct met zoeken zodra u een aanvraag indient, u heeft dan ruim de tijd voor een kennismaking en indien het niet klikt kunnen wij altijd nog ruim op tijd op zoek naar een vervangende kandidaat. U heeft helaas geen herroeping doorgegeven binnen de 14 dagen die hiervoor staan vandaar dat dit voor u niet van toepassing is geweest.