Op het moment dat je je inschrijft zit je gelijk vast aan een abonnement van 1 jaar. Kandidaten die niet op komen dagen. Mocht je een iemand aan het werk hebben die zich ziekmeld moet je die...Op het moment dat je je inschrijft zit je gelijk vast aan een abonnement van 1 jaar. Kandidaten die niet op komen dagen. Mocht je een iemand aan het werk hebben die zich ziekmeld moet je die doorbetalen, zonder dat er enige controle is. En als je aan het einde van je abonnementsperiode wil opzeggen kan dat pas een dag later, met als gevolg een maand extra betalen. Ik ben opgelicht en adviseer dan ook iedereen om niet met dit bedrijf in zee te gaan.
joyce
Heel slecht...
Remco
Slechte dienstverlening en wel een jaarabonnement
Dorine
Binnen een week na mijn aanvraag, had ik al hulp die direct aan de slag ging!
Els
Tot nu toe was het wachten op de schoonmaakhulp gedurende enkele maanden te voorzien. Nu hebben we iemand eenmaal gehad en het zou zomaar goed kunnen gaan
Marion Knaap
Hele goede ervaring, de werkster kwam al 1 dag na de aanmelding voor een kennismakings gesprek. We hadden direct goed contact, ze werkt al bij mij, ik ben erg tevreden!
Zeer slechte ervaring. Alle werk(st)ers die met ons gematcht waren kwamen nooit opdagen. Na een tijd nog geen match gevonden te hebben, wilden we ons contract opzeggen. Dit kon niet. Zij zorgen...Zeer slechte ervaring. Alle werk(st)ers die met ons gematcht waren kwamen nooit opdagen. Na een tijd nog geen match gevonden te hebben, wilden we ons contract opzeggen. Dit kon niet. Zij zorgen alleen dat je gematcht wordt en het bedrijf stelt zich niet aansprakelijk voor de kwaliteit en/of functioneren van de werk(st)ers. Als ze niet komen opdagen of als je geen match kunt vinden, betaal je gewoon door. We hebben een jaar moeten betalen zonder dat er een match gevonden is. Schandalig en pure oplichterij.
Lex
Zeer slecht
Bert Harmsen
Isabeau Gepland: 30 dec. 2022 11:00 t/m 13:00, CET
Andy
Doe dit niet!!! Jij zal de schoonmaakster door dienen te betalen als zij ziek is of op vakantie is! Je tekent zogenaamd een contract waarin staat dat jij op dat moment de werkgever bent, en daardoor...Doe dit niet!!! Jij zal de schoonmaakster door dienen te betalen als zij ziek is of op vakantie is! Je tekent zogenaamd een contract waarin staat dat jij op dat moment de werkgever bent, en daardoor dus een schoonmaakster rechtstreeks bij jou in dienst hebt! Lees GOED wat er staat voor je iets toezegt!!