Catsburg

Matig tot voldoende

Jacobine

Snel een werkster gevonden, echter de eerste wilde niet wit werken. Dus de werksters zouden beter gescreend moeten worden op intenties. 2de werkster is goed, deze ze vindt het uurloon te laag. Wij... Snel een werkster gevonden, echter de eerste wilde niet wit werken. Dus de werksters zouden beter gescreend moeten worden op intenties. 2de werkster is goed, deze ze vindt het uurloon te laag. Wij als werkgever hebben €12 kosten per maand extra aan witte werkster. Er is dus een spanningsveld…

Nobels

Zeer snel een reactie en een beschikbare werkster. Ze is heel aardig, beleefd, hardwerkend en beschaafd. Ze is nog maar één keer geweest, dus meer kan ik er nog niet van zeggen. In ieder geval is de... Zeer snel een reactie en een beschikbare werkster. Ze is heel aardig, beleefd, hardwerkend en beschaafd. Ze is nog maar één keer geweest, dus meer kan ik er nog niet van zeggen. In ieder geval is de eerste indruk zeer positief.

Kamp

Heel snel een leuke hulp gevonden!

Olav

Prima, snel en met een goed gevoel

Kwaadgras

Ben zeer tevreden. Snel een hulp voor ons gevonden

Bert Allemekinders

Slecht, zeer slecht

Anne-katrijnslob

Snel aan een hulp gekomen

Catharina Kohler

De eerste werkster die ik aangedragen kreeg kwam niet, het was even een gedoe om dit helder te maken aan de Witte Werksters.
Nu heb ik een goede schoonmaker, blij mee.

Ik dacht dat...
Nu heb ik een goede schoonmaker, blij mee.

Ik dacht dat de Witte Werksters naast wat zekerheid in de verzekering ook goede arbeidsvoorwarden voor zouden willen staan. Ik betaal 13,50 per uur en dat vind ik erg weinig voor het werk. Ik sluit me aan omdat dit de norm is, maar met schroom.