N van Leth

Zeer slecht, geen aanbod van werksters en wel moeten betalen

Rikie van Brakel

Prima geregeld tot nu toe, de informatie is duidelijk en wat beloofd is wordt ook waargemaakt; precies twee weken nadat de zoektocht naar een werkster was begonnen kreeg ik een mail dat het nog niet... Prima geregeld tot nu toe, de informatie is duidelijk en wat beloofd is wordt ook waargemaakt; precies twee weken nadat de zoektocht naar een werkster was begonnen kreeg ik een mail dat het nog niet gelukt was. Inmiddels wel gelukkig.

Carolien Verberne

Niet oke!

J van den Hoek

Al 1 dag na inschrijving is er een match gevonden!
Veel duidelijke informatie en snelle gegevensverwerking.

E

Matig

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review, wij zullen uw feedback meenemen in onze evaluatie om onze processen te verbeteren.

Ina

Wat een slecht bedrijf en oplichters zeker niet bij inschrijven

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte was van de voorwaarden, wij zijn namelijk verplicht deze duidelijk te tonen. U bent zelfs expliciet gevraagd hier akkoord mee te gaan alvorens wij uw... Vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte was van de voorwaarden, wij zijn namelijk verplicht deze duidelijk te tonen. U bent zelfs expliciet gevraagd hier akkoord mee te gaan alvorens wij uw aanvraag in behandeling konden nemen. Wij kunnen u echter niet verplichten deze ook daadwerkelijk te lezen op het moment van accepteren. Tevens hebben wij u meerdere malen geprobeerd een oplossing aan te bieden voor dit probleem, helaas zijn wij tot op heden nog niet tot overeenstemming gekomen.

Imming

Ervaring met mijn schoonmaakster was goed maar met het bedrijf stukken minder. Mijn werkster was ziek ben nu inmiddels 7 weken aan het wachten op in invalster

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen, wij kunnen inderdaad op zoek gaan naar een vervanger dat is immers onderdeel van uw abonnement, wij kunnen echter niet garanderen iemand te vinden omdat wij daarbij... Vervelend om te lezen, wij kunnen inderdaad op zoek gaan naar een vervanger dat is immers onderdeel van uw abonnement, wij kunnen echter niet garanderen iemand te vinden omdat wij daarbij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de hulpen in uw regio. Wij blijven uiteraard net zo lang zoeken totdat wij een vervanger hebben gevonden. Wij hopen zo snel mogelijk een vervanger voor te stellen.

Alie Koenis Bruin

Snel een nieuwe naam als je niet tevreden ben met de gegevens of het gesprek. Eerste indruk.