A.G.Mante

Zeer vlotte, correcte afhandeling. Duidelijke en goede informatie.

Ria Schroot

Zijn prettig

Bedankt voor uw review.

Renate

Beste,
Ik heb nog steeds geen werkster.
Wat mij betreft gaat het contract ook niet in.
Beste,
Ik heb nog steeds geen werkster.
Wat mij betreft gaat het contract ook niet in.
Ik moet een vragenlijst met criteria invullen, en elke keer wordt iemand toegewezen die veel ouder is, of niet kan werken op vrijdagochtend van 09.00-12.00 uur.
Ik ben erg teleurgesteld hierin en zou graag telefonisch van gedachten willen wisselen met u.

Gr, Renate

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en kwaliteit van onze hulpen. Uiteraard is het mogelijk om aanvullende eisen/wensen te stellen. Echter... Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en kwaliteit van onze hulpen. Uiteraard is het mogelijk om aanvullende eisen/wensen te stellen. Echter kunnen wij geen rekening houden met kenmerken die onder discriminatie vallen. Indien er geen klik is verwachten wij ook niet meer dat er een klik komt. En gaan wij voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Ik zie dat we inmiddels een nieuwe kandidaat aan u hebben voorgesteld. Waar u een contract mee bent aangegaan. Wij wensen u een fijne samenwerking met de hulp. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons contact formulier invullen op onze site. Wij reageren bijna altijd binnen 24 uur.

Monty

Duidelijke site, snel geholpen binnen een dag een match

Bedankt voor uw review.

Anita Nieuwenhuijsen

Heb een goede indruk van it bedrijf. Ik kreeg binnen 2 dagen een hulp aangewezen.

Marianne Wevers

Het duurde even voordat e.e.a. was geregeld. Er kwamen geen reacties./ Ik vermoed omdat ik op het platteland woon. Dus niet binnen 3 dagen maar wel binnen een maand. Helemaal oké.

Fenny Thomas-woudenberg

KD Heringa

Ben heel blij met Lotte

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw hulp! Wij wensen u een fijne samenwerking toe!

Jenneke Kasius

Ik ben erg teleurgesteld in het tempo waarmee er een nieuwe werkster wordt gevonden zodra de oude werkster is vertrokken. Ik denk dat ik de helft van de tijd van mijn abonnement geen hulp in huis... Ik ben erg teleurgesteld in het tempo waarmee er een nieuwe werkster wordt gevonden zodra de oude werkster is vertrokken. Ik denk dat ik de helft van de tijd van mijn abonnement geen hulp in huis heb gehad. De kwaliteit van de eerste werkster was erg onder de maat (ze is slechts 1x geweest en meldde zich voortdurend last-minute af) en er werd niet om terugkoppeling gevraagd. De medewerksters van de afdeling klantenservice zijn totaal niet vriendelijk en meelevend. Al met al had ik veel meer van de service verwacht. Ik ben blij als het contract afloopt.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u geen goede ervaring met ons heeft. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Het kan dan ook soms... Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u geen goede ervaring met ons heeft. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Het kan dan ook soms even duren voor dat wij een nieuwe kandidaat voor u hebben. Wij hopen dat de nieuwe hulp u bevalt. Mocht het niet zo zijn zoeken wij uiteraard graag een nieuwe kandidaat. Wij hebben u een aanbod gedaan op het abonnement. echter hebben wij geen mail van u gehad met akkoord.