Eva takkenberg

Snelle informatie. Snelle levering van een naam

Bedankt voor uw review.

H.P.F. Heldens

Zeer snelle reactie, bnnen twee dagen een werkster gevonden. Afhandeling via de website gaat gemakkelijk en snel

Marcel Kunst

Eerst lukt het niet een werkster te vinden. De derde was wel raak. Echte een topper met schoonmaken en contact houden.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review en uw feedback. Wij zullen dit bespreken met ons team!

J. Smilda van Veen

Ok

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Indien u een aanvraag bij ons gaan wij voor u opzoek. U krijgt hier dan een bevestigingsmail van. Op het moment dat wij de gegevens sturen van een hulp krijgt u een factuur... Bedankt voor uw review. Indien u een aanvraag bij ons gaan wij voor u opzoek. U krijgt hier dan een bevestigingsmail van. Op het moment dat wij de gegevens sturen van een hulp krijgt u een factuur met het eerste maandbedrag. Op dat moment gaat ook uw abonnement in.

Annemarie

Er wordt direct op een aanvraag gereageerd. De kwaliteit van de kandidaten is tot nu toe niet aan duidelijke kwaliteitseisen gelinkt. Tot nu toe zijn de schoonmakers onervaren of ze hebben... Er wordt direct op een aanvraag gereageerd. De kwaliteit van de kandidaten is tot nu toe niet aan duidelijke kwaliteitseisen gelinkt. Tot nu toe zijn de schoonmakers onervaren of ze hebben lichamelijke klachten. Dit betekent een flinke doorstroom van schoonmakers. De één heeft een hernia, de ander weet eigenlijk niet hoe je moet schoonmaken en nog een ander is het 19 en heeft net zijn moeder zien schoonmaken maar heeft zelf totaal geen idee wat het vak inhoudt.
Tot nu toe vraagt het elke keer je wel werk om de mensen in te werken met wisselend resultaat.
Dit is voor mij de eerste kennismaking met dit bedrijf vanaf november 2020.
Voor deze tijd langdurig goede schoonmaker gehad die jammer genoeg ging verhuizen.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review. Wij doen altijd zoveel mogelijk ons best een snelle match te maken. Hierin zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Bedankt voor uw review.

lia harmsen

Okay

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw review en uw feedback!

B.M.Swankhuizen

Er is vlot ingespeeld op mijn aanvraag, alles wat ik weten moest werd direct per e-mail aan mij toegezonden.

Bedankt voor uw review!

Erni Uiterwijk

Ik heb al een aantal keren een nieuwe hulp gekregen via Ik Zoek Een Witte Werkster. De reactie was steeds supersnel. Een geruststellende gedachte.

Bedankt voor uw review!

Melanie Reinders

Oplichters!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over onze dienst en service. Ik zie dat u inmiddels uitgeschreven bent. Wij wensen u veel voorspoed bij het vinden van een huishoudelijkhulp.

Mattijs

Zeer slecht! Extreem onvriendelijk en onbehulpzaam. De hulp die ze na zeer lange tijd eindelijk vonden kwam niet opdagen op de afspraak. Vervolgens eist dit bedrijf wel geld van me. Ik kan iedereen... Zeer slecht! Extreem onvriendelijk en onbehulpzaam. De hulp die ze na zeer lange tijd eindelijk vonden kwam niet opdagen op de afspraak. Vervolgens eist dit bedrijf wel geld van me. Ik kan iedereen afraden om ooit met Ik zoek een witte werkster in zee te gaan!!!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over onze hulpen. Echter doen wij zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Wij geven u dan ook de garantie voor u opzoek te kunnen blijven indien... Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over onze hulpen. Echter doen wij zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Wij geven u dan ook de garantie voor u opzoek te kunnen blijven indien het niet lukt met een hulp. Bedankt voor uw review.