Marie-Louise Pennock

Snelle reactie en snel contact met werkster

Bedankt voor uw review.

Beoordeling ww

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij zoeken altijd onbeperkt naar een hulp met de door u opgegeven eisen en wensen. Indien de hulp niet overeenkomt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. Onze hulpen geven zelf aan... Wij zoeken altijd onbeperkt naar een hulp met de door u opgegeven eisen en wensen. Indien de hulp niet overeenkomt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. Onze hulpen geven zelf aan beschikbaar te zijn. Wij vinden het dan ook achteraf vervelend dat de hulp niet beschikbaar is of niet komt opdagen.

4e goede match

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Michelle

Ok

Duidelijk en snel

Snel werkster gevonden

Dave Vogel

Oplichters.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Spijtig om te lezen dat u zo negatief bent over onze dienst. Wij hebben u een mail gestuurd. En hopen dat u tevreden bent met de oplossing!