Goede hulp

Uw ervaring

Contactgegevens worden snel doorgegeven, binnen 1 dag na de aanvraag. Alleen is de match niet altijd 100%. De eerste persoon kon niet in de tijden poetsen die wij hadden aangegeven in onze... Contactgegevens worden snel doorgegeven, binnen 1 dag na de aanvraag. Alleen is de match niet altijd 100%. De eerste persoon kon niet in de tijden poetsen die wij hadden aangegeven in onze aanvraag.
Maar er werd na een afwijzing van de match heel snel iemand anders gevonden.

Uiteindelijk tevreden met de diensten.

Troisfontaine W.H.M

Super

Uw ervaring

accuraat en snel een reactie gekregen op mijn vraag voor hulp en een zeer goed persoon die jullie voor mij hebben aangeprezen daar voor mijn dank ik zou haar voor ongeveer 3a4 maanden willen accuraat en snel een reactie gekregen op mijn vraag voor hulp en een zeer goed persoon die jullie voor mij hebben aangeprezen daar voor mijn dank ik zou haar voor ongeveer 3a4 maanden willen
gr W.TYroifontaine

Mari Brok

Een erg tevreden klant.

Uw ervaring

snel reactie van deze organisatie en een gepaste hulp was snel gevonden, hartelijk dank aan het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Olivia

Snel, maar niet heel kwaliteitsvol

Uw ervaring

Hulp is snel gevonden maar de kwaliteit laat vaak de wensen over. Ook is het profiel van de hulp amper gecheckt. Poetsexamen stelt weinig voor en sinds 2018 aangesloten stelt ook niks voor want dat... Hulp is snel gevonden maar de kwaliteit laat vaak de wensen over. Ook is het profiel van de hulp amper gecheckt. Poetsexamen stelt weinig voor en sinds 2018 aangesloten stelt ook niks voor want dat wil niet zeggen dat die ook al 3 jaar poetst.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Spijtig om te lezen dat u minder tevreden bent over de aangeboden kandidaat. De gegevens die wij verstrekken zijn op basis van ingevulde gegevens van onze hulpen. Mocht de hulp u niet bevallen... Spijtig om te lezen dat u minder tevreden bent over de aangeboden kandidaat. De gegevens die wij verstrekken zijn op basis van ingevulde gegevens van onze hulpen. Mocht de hulp u niet bevallen zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Cindy van der Rijt

Goede start

Uw ervaring

Heb nog niet genoeg ervaring om een oordeel te geven

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij hopen dat u een goede ervaring zult hebben met de hulp.

Vinden van hulp duurde erg lang

Vinden van hulp duurde erg lang

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Het kan soms inderdaad wat langer duren voor dat wij een hulp voor u hebben. Dit heeft te maken met meerdere omstandigheden. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een goede... Bedankt voor uw review. Het kan soms inderdaad wat langer duren voor dat wij een hulp voor u hebben. Dit heeft te maken met meerdere omstandigheden. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een goede match te maken.

Slechte administratie

Uw ervaring

Ik heb dezelfde dag van mijn aanvraag deze gecanceld, dat is dus binnen 14 dagen. ik blijf mails krijgen en een factuur. Ongekend, slechte administratie.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij hopen dat de oplossing die we u hebben voorgesteld u tevreden heeft gesteld. Wij willen aangeven dat wij onze voorwaarden vermelden op onze site en er ook wordt gesproken van een... Wij hopen dat de oplossing die we u hebben voorgesteld u tevreden heeft gesteld. Wij willen aangeven dat wij onze voorwaarden vermelden op onze site en er ook wordt gesproken van een schoonmaakabonnement. Jammer dat hier verwarring bij u over is ontstaan.

Keijzer

Snel een huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Ik kwam snel aan een huishoudelijke hulp, waar dat op andere manieren niet lukte. Nu ga ik ervaren of het ook gaat bevallen.

Gelukt

Goed gedaan