clerx

Zeer goed

Uw ervaring

Sterre is een uitstekende kracht. Zeer beschaafd, vriendelijk en punctueel.

Snel aanbod

Uw ervaring

Superfijne dienstverlening. toen de eerste hulp stopte kwam er snel een aanbod voor een gesprek met een nieuwe kandidaat

Snel en prima

Walpot-Vaessen

Stopzetting

Uw ervaring

Wij hebben tot nu toe nog geen enkele goede ervaring gehad met geen enkele voorgestelde kandidaat.
De kandidaat die vandaag zou komen is ook weer niet komen opdagen en dit zonder enige afmelding.
Daar bovenop komt ook nog dat zij kenbaar heeft gemaakt dat zij 15€ per uur vroeg ipv van de door u opgegeven 12,50€ per uur.
Door dit alles hebben wij geen vertrouwen meer in uw bedrijf en willen wij per direct afzien van iedere verdere samenwerking.
Groeten,
Victor Walpot en Ingeborg Vaessen

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij hopen u toch naar tevredenheid te hebben kunnen helpen n.a.v. ons contact.

Karel

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij hadden graag een toelichting gehad om onze dienst en service te kunnen verbeteren.

Anita Jochems

Snelle match

Snel een hulp gevonden

Lydia Coolen - van den Heuvel

Huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Al snel na onze aanmelding bij ikzoekhuishoudelijkehulp kregen we bericht dat er een hulp gevonden is. Top!

Vlotte afhandeling

Rinat Langedijk

Frustrerend

Uw ervaring

We hebben andere ervaring met de mensen die hier komen dan voorgesteld wordt op de website.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Liesbeth Rustenburg

Ga weg

Laat me met rust

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Kunt u contact met ons opnemen? Wij helpen u graag.