Doreen

(Bewerkt)

Ik ben tevreden

Uw ervaring

Ik ben blij met mijn hulp!

Goede communicatie

Werkt netjes en komt afspraken na.

Erg goed

Goed gesprek met Petra Westers over de verrichten werkzaamheden

Diniz de Araujo

Zeer slecht!

Uw ervaring

In september heb ik mezelf aangemeld. Ik ben op zoek naar een betrouwbaar iemand die 1x in de 2 weken op woensdagochtend kan schoonmaken. Dat lijkt me geen ingewikkelde zoekvraag... Tot nu toe heb... In september heb ik mezelf aangemeld. Ik ben op zoek naar een betrouwbaar iemand die 1x in de 2 weken op woensdagochtend kan schoonmaken. Dat lijkt me geen ingewikkelde zoekvraag... Tot nu toe heb ik 4 matches gehad. Bij 1 persoon klopte het telefoonnummer niet. De andere personen waren onbeschoft aan de telefoon of kwamen hun afspraken niet aan. Verder vraag ik me af of hun documenten wel kloppen aangezien er maar 1 persoon was die Nederlands kon. Mijn ervaring is dat het het geld dus niet waard is om iemand te zoeken via deze site.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat wij geen passende hulp hebben kunnen voorstellen, de hulpen zijn zelf verantwoordelijk voor de gegevens die worden opgegeven. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons... Vervelend om te lezen dat wij geen passende hulp hebben kunnen voorstellen, de hulpen zijn zelf verantwoordelijk voor de gegevens die worden opgegeven. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De hulpen die wij voorstellen zijn allemaal in het bezit van een document waarmee gewerkt mag worden in Nederland, hier word uiteraard op gecontroleerd.

OPLICHTERS

Uw ervaring

NIET AAN BEGINNEN! Je wordt gewoon opgelicht bij dit bedrijf! Zomaar abonnement kosten vergoeden bij klanten terwijl dit niet op de website staat.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat dit niet duidelijk was tijdens het indienen van uw aanvraag. Wij hebben namelijk op onze website een tabblad genaamd "Kosten". Hierop is duidelijk te lezen wat de... Vervelend om te lezen dat dit niet duidelijk was tijdens het indienen van uw aanvraag. Wij hebben namelijk op onze website een tabblad genaamd "Kosten". Hierop is duidelijk te lezen wat de kosten zijn en dat het een abonnement betreft.

Piet Withagen.

Matige start.

Uw ervaring

Verkeerde informatie over werkervaring. Wat ook blijkt in de opstart.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij zullen dit uitzoeken.

Hh

telefonisch niet bereikbaar

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij zijn binnen onze bereikbaarheidsdagen en tijden telefonisch bereikbaar.

Ontmoedigende start

Uw ervaring

Tot driemaal toe kreeg ik de naam door van iemand die helemaal niet beschikbaar bleek. Nogal ontmoedigend! Maar de vierde keer was het wel goed: een lieve hulp, die goed werk levert.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Fijn om te lezen dat het inmiddels is gelukt! Wij doen zoveel mogelijk ons best en wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Jan Twilt

Beoordeling aanvraag

Uw ervaring

Af en toe wordt er niet echt voldaan aan de eisen die gesteld zijn

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen. Soms kan het wat langer duren voor dat we de perfecte kandidaat voor u hebben.

goed

Jansen

Wacht al maanden op een hulp!

Uw ervaring

Er worden hulpen aangeboden die zich afmelden vanwege de reistijd, teveel baantjes hebben, geen Nederlands spreken, zwart willen werken of helemaal niet voldoen aan de opgegeven eisen. Ondertussen... Er worden hulpen aangeboden die zich afmelden vanwege de reistijd, teveel baantjes hebben, geen Nederlands spreken, zwart willen werken of helemaal niet voldoen aan de opgegeven eisen. Ondertussen moet ik wel abonnementskosten betalen, want zij hebben een 'hulp' voor mij gevonden.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de hulpen hebben aangeboden zwart te willen werken. Kunt u hierover contact met ons opnemen? Dit is niet de bedoeling. Wij... Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de hulpen hebben aangeboden zwart te willen werken. Kunt u hierover contact met ons opnemen? Dit is niet de bedoeling. Wij spreken de hulpen hier graag op aan. Indien een hulp niet voldoet aan uw eisen of wensen zoals u di heeft opgegeven kunt u een aanvulling doen. Wij nemen dan graag uw aanvraag opnieuw voor u in behandeling.