Hoogerwerf

Snel hulp gevonden.

Uw ervaring

Ik heb aangegeven huishoudelijke hulp te zoeken en binnen een dag was er aal een hulp gevonden. Zij is vanmorgen reeds begonnen.

Jannie Boersen

Klasse

Snel hulp gekregen

Efficient

Snelle afhandeling

Betere communicatie wenselijk

Uw ervaring

Er is weinig contact met ons we vullen iets in en er wordt gezocht, ik zou zelf prettig vinden dat er bij jullie ook een intake komt zodat jullie gerichter kunnen zoeken. Dit kan ook telefonisch.

Gerda van Dijk

Uitstekend

Uw ervaring

Prima hulp gevonden ben er erg tevreden over

Prima!

Uw ervaring

Afgezien van de individuele kracht vind ik de service prima. Er wordt adequaat gereageerd en op zoek gegaan naar een vervangende hulp als dat nodig is. Er wordt telkens snel een vervanger gevonden.

Afwachtend!

Uw ervaring

Nog weinig ervaring met de schoonmaakster, pas 1 keer geweest. Wij kozen voor deze organisatie want u heeft gecertificeerde schoonmaaksters in dienst. Dit moet nog blijken, want bij de eerste keer... Nog weinig ervaring met de schoonmaakster, pas 1 keer geweest. Wij kozen voor deze organisatie want u heeft gecertificeerde schoonmaaksters in dienst. Dit moet nog blijken, want bij de eerste keer hadden we wel enkele opmerkingen over het werk. Hebben dit aan haar verteld. Hopelijk volgende keer beter.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. Wanneer een hulp voor het eerst komt bij u, is het uiteraard altijd aftasten hoe u wenst dat er wordt schoongemaakt. Niet elke opdrachtgever wenst hetzelfde. Wanneer u dit... Bedankt voor uw feedback. Wanneer een hulp voor het eerst komt bij u, is het uiteraard altijd aftasten hoe u wenst dat er wordt schoongemaakt. Niet elke opdrachtgever wenst hetzelfde. Wanneer u dit inderdaad bespreekt met de hulp, dan kan de hulp zich hierop aanpassen.

Fini Van Breugel

Administratie en mailverkeer

Uw ervaring

Ik heb een aantal keren moeten mailen om dingen recht te zetten. Mijn hulp levert PRIMA werk en ik ben blij met haar. Maar de administratie en het mail verkeer laat te wensen over.
Ik heb een aantal keren moeten mailen om dingen recht te zetten.
Kennelijk zijn het geautomatiseerde berichten hetgeen niet meehelpt aan het gevoel een goede/duidelijke begeleiding te krijgen.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij zijn goed te bereiken via de mail en proberen u zoveel mogelijk snel en accuraat van dienst te zijn. U kunt ons ook benaderen via het contactformulier op onze site.

Trap er niet in

Uw ervaring

Echt slechte service, geen communicatie en geen hulp. Conclusie - ben geld verloren en nooit hulp gehad

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn per e-mail op werkdagen beschikbaar voor al uw vragen en ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Wij proberen onze communicatie zo optimaal... Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn per e-mail op werkdagen beschikbaar voor al uw vragen en ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Wij proberen onze communicatie zo optimaal mogelijk te houden. Verder hebben wij u meerdere hulpen voorgesteld echter heeft u aangegeven dat wij niet verder meer hoeven te zoeken.