Silia van Dorth

Uw ervaring

Na een paar ongelukkige matches toch een hele fijne dame gevonden die mij super goed kan helpen! Er was snel vervanging geregeld toen ik aangaf dat het bij een paar werknemers niet werkte of klikte.

Prima service

Nettie Alkema

Super tevreden

Uw ervaring

Ik loop al lang met het idee rond om hulp in de huishouding te zoeken maar vond het teveel gedoe. Jullie hebben laten zien dat het helemaal geen gedoe hoeft te zijn. Binnen een dag een vriendelijk... Ik loop al lang met het idee rond om hulp in de huishouding te zoeken maar vond het teveel gedoe. Jullie hebben laten zien dat het helemaal geen gedoe hoeft te zijn. Binnen een dag een vriendelijk meisje met twee jaar ervaring. En ook de administratieve ondersteuning vind ik top!

ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Geen abbonement afgesloten

slecht

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst slecht vind. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede hulp voor te stellen. Wij horen graag van u om u van dienst te zijn.

OPGELET

Uw ervaring

Ik zou dit bedrijf niet aanraden! Je betaalt maandelijks een bedrag om een schoonmaakster te vinden. Ze doen niets telefonisch dus je kan je verhaal niet kwijt als je ergens ontevreden over bent.... Ik zou dit bedrijf niet aanraden! Je betaalt maandelijks een bedrag om een schoonmaakster te vinden. Ze doen niets telefonisch dus je kan je verhaal niet kwijt als je ergens ontevreden over bent. Het ontbreekt aan professionaliteit. Er zijn genoeg andere sites waarbij je eenmalig een bedrag betaald om een werkster te vinden. Hier zit je meteen aan een jaarabonnement vast.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. Wij werken inderdaad met een jaarabonnement, dit wordt ook duidelijk vermeld op de website. Hiervoor krijgt u ook dekking bij schade en/of diefstal, daarnaast kunnen wij... Bedankt voor uw feedback. Wij werken inderdaad met een jaarabonnement, dit wordt ook duidelijk vermeld op de website. Hiervoor krijgt u ook dekking bij schade en/of diefstal, daarnaast kunnen wij tijdens de gehele duur van het abonnement zonder extra kosten opzoek naar een hulp. Elk bedrijf zal zijn eigen werkwijze hebben, echter heeft u er voor gekozen om met ons in zee te gaan wetende dat wij werken met een jaarabonnement.

Controleer eerst je kandidaten!

Uw ervaring

Mariah doet het goed, al is het altijd weer afwachten wanneer ze kan. Het proces ervoor van zoeken naar een kandidaat was een verschrikking door al die onbetrouwbare afhakers.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Uw ervaring

Goed .ik wil weten u stuurd mij een faktuur en u betaald Daniël. ?

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Uw hulp kan de gewerkte uren invullen via zijn/haar account. U krijgt hier periodiek een factuur van.

Snelle service

Snel hulp gevonden.

J.E.Neus-Scherders

Middelmatig

communicatie minder goed

Marc van der Krogt

Ontevreden

Uw ervaring

2 mensen aangeboden gekregen waarvan de een niet eens heeft gereageerd en de ander 2 keer niet is komen opdagen op het kennismakingsgesprek.