Super

Uw ervaring

zeer snel een goede hulp gevonden.....!

Albert Bennink

Hulp

Uw ervaring

Snel geregeld en prima hulp gevonden.

H.W. Krekel

Oplichters

Uw ervaring

Slechts éénmaal een Whatsapp van iemand die mijn naam niet kon spellen, daarna heeft men niets voor mij gedaan ..
Tot ik een brief van Bos Incasso in de brievenbus vond. Of ik maar even €29,95 plus €40,- incassokosten wilde betalen.
Een fiks bedrag voor een appje!
Dit zijn oplichters!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de... Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie.
Wij berekenen een instaptarief voor het jaar abonnement van €29,95. De hulp betaalt u standaard €12,50 per uur. U betaalt €8,99 maandelijks voor ons abonnement.
U kunt dan ook contact opnemen met Bos incasso.

Zeer matig resultaat

Uw ervaring

We hebben diverse kandidaten voorgesteld gekregen die we nooit gezien hebben, of niet konden bereiken. Een kandidaat was heel goed, maar werd helaas snel ziek. Een andere hebben we een tijdje een... We hebben diverse kandidaten voorgesteld gekregen die we nooit gezien hebben, of niet konden bereiken. Een kandidaat was heel goed, maar werd helaas snel ziek. Een andere hebben we een tijdje een contract mee gehad, maar die kwam steeds de afspraken niet na. Meestal wordt snel een nieuwe voorgesteld, maar soms ook mensen waar je niks mee kan (we hadden een keer iemand die alleen samen met haar vriendin wilde komen omdat ze geen nederlands of engels sprak..)

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat dit op deze wijze heeft uitgepakt voor u, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te... Vervelend om te lezen dat dit op deze wijze heeft uitgepakt voor u, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Als dit voorkomt horen wij dit graag van u zodat wij de hulpen hierop kunnen aanspreken.

Nellie van Beusekom

Klantonvriendelijk

Uw ervaring

Ik heb een erg slechte ervaring met dit bedrijf. Zit sinds kort tijdelijk in een rolstoel en zocht hulp voor 2 maanden. Ik kreeg spontaan hulp aangeboden van iemand. Had daardoor de diensten van dit... Ik heb een erg slechte ervaring met dit bedrijf. Zit sinds kort tijdelijk in een rolstoel en zocht hulp voor 2 maanden. Ik kreeg spontaan hulp aangeboden van iemand. Had daardoor de diensten van dit bedrijf niet meer nodig. Nu willen zij mij dwingen een jaarabonnement te nemen, inschrijfgeld te betalen of af te kopen voor 55 euro. Terwijl ze nog geen dienst geleverd hebben. Ben benieuwd naar andere ervaringen.
Nellie van Beusekom

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter bieden wij alleen een jaarabonnement aan, dit staat ook op onze website vermeld. Ook als u maar een tijdelijke hulp zoekt. U bent hiervan op de... Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter bieden wij alleen een jaarabonnement aan, dit staat ook op onze website vermeld. Ook als u maar een tijdelijke hulp zoekt. U bent hiervan op de hoogte gebracht en bent u mee akkoord gegaan alvorens u uw zoekopdracht hebt ingediend.

Hulp is net 1x geweest. Iets minder mail zou wel mogen

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij zullen hier op letten en overleggen met de afdeling die over de mails gaat :)

Slechte kwaliteit

Uw ervaring

Uw bedrijf stuurt onprofessionele hulpen.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een ervaren hulp te sturen. Uiteraard werken wij ook met nieuwe hulpen daar waar... Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een ervaren hulp te sturen. Uiteraard werken wij ook met nieuwe hulpen daar waar wij meer mensen de kans willen geven op een leuke klus. Mocht u niet tevreden zijn over de hulp zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. U kunt de hulp dan afwijzen via uw account.

Mannak

Schoonmaken

Uw ervaring

Jenny is vandaag voor de eerste keer geweest en voor beide partijen was het prima.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp!

Tevreden klant

Uw ervaring

Na mijn vraag om een huishoudelijke hulp , werd er snel gereageerd.

Els Verheggen

Ga zo door.

Snelle reactie.
Wensen zijn serieus genomen.