Alg Voorwaarden eerst goed lezen

Uw ervaring

Als je de site van jullie leest, lijkt het allemaal super. maar als je daarna de AV leest, valt het toch wel tegen. denk aan Schade/tijdelijke vervanging poetshulp. Ik vind het een beetje... Als je de site van jullie leest, lijkt het allemaal super. maar als je daarna de AV leest, valt het toch wel tegen. denk aan Schade/tijdelijke vervanging poetshulp. Ik vind het een beetje misleiding. Ik ben wel klant bij jullie geworden, en ben verder wel tevreden.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback en fijn dat u verder tevreden bent. Als werkgever loopt u altijd risico wat betreft schade tijdens de werkzaamheden, daarvoor heeft u een verzekering. In ons abonnement... Bedankt voor uw feedback en fijn dat u verder tevreden bent. Als werkgever loopt u altijd risico wat betreft schade tijdens de werkzaamheden, daarvoor heeft u een verzekering. In ons abonnement bieden wij een verzekering juist voor bij schade.

Ontevreden

Uw ervaring

Niet gekregen wat we zochten

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. Echter geeft u aan dat u niet heeft gekregen wat u zocht. U staat echter nog steeds gekoppeld aan een hulp. U heeft zelfs... Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. Echter geeft u aan dat u niet heeft gekregen wat u zocht. U staat echter nog steeds gekoppeld aan een hulp. U heeft zelfs wijzigingen doorgegeven in de betalingsperiode van de hulp. Wij hebben geen bericht van u ontvangen dat u niet tevreden bent met deze hulp, of dat zij niet bij u start. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet via uw account.

Lejan Schultinge

Zeer slecht

Uw ervaring

Helaas slechte ervaring met deze website. Twee voorstellen van kandidaten gehad, die allebei na initieel we gereageerd te hebben, niet op kwamen dagen of niks meer van zich lieten horen. Dat schept... Helaas slechte ervaring met deze website. Twee voorstellen van kandidaten gehad, die allebei na initieel we gereageerd te hebben, niet op kwamen dagen of niks meer van zich lieten horen. Dat schept uiteraard geen vertrouwen en maakt dat ik mijn huissleutel niet zo maar weggeef. Het bureau doet niks meer dan contactgegevens verstrekken bij helaas in ieder geval in Zuid Limburg, regio Maastricht kandidaten, die hun woord niet na komen.
Zeer teleurstellend.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de hulpen niet naar tevredenheid waren. Echter kunt u ten alle tijde aanvullende eisen en wensten stellen aan uw aanvraag zodat wij hier... Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de hulpen niet naar tevredenheid waren. Echter kunt u ten alle tijde aanvullende eisen en wensten stellen aan uw aanvraag zodat wij hier vervolgens rekening mee kunnen houden. Onze hulpen geven dan ook zelf aan beschikbaar te zijn voor de aanvraag. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Uiteraard bent u niet verplicht om zomaar uw sleutel af te geven. Ons advies is dan ook om altijd eerst een vertrouwensband op te bouwen met de hulp. Wij vinden het erg spijtig dat u niet naar tevredenheid bent geholpen en hebben uw aanvraag gesloten.

Heel slecht

Uw ervaring

Wat een bedrijf betalen voor iets dat niet eens gebeurt lachwekkend dit en dan een arrogante vrouw krijgen aan de telefoon ??

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Spijtig te lezen dat u niet naar tevredenheid te woord bent gestaan door een medewerker van ons. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Echter wil ik wel aangeven dat het laatste contact is geweest... Spijtig te lezen dat u niet naar tevredenheid te woord bent gestaan door een medewerker van ons. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Echter wil ik wel aangeven dat het laatste contact is geweest over de incasso. Op dat moment is er weinig wat mijn collega voor u kan doen en dient u contact op te nemen met het incassobureau indien u het er niet mee eens bent. Wij willen wel onze excuses aanbieden voor de manier waarop u te woord bent gestaan. En zullen proberen dit in de toekomst te verbeteren. Bedankt voor uw review.

Henk

Slecht

Uw ervaring

Aanbod in Arnhem valt vies tegen. Ben diep bedroefd. Ik heb nog geen keuze kunnen maken.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. We doen zoveel mogelijk ons best een goede en snelle match te maken met een kandidaat in uw buurt! Ik zie dat u de opdracht heeft gegeven de aanvraag te sluiten. Dan kunnen... Bedankt voor uw review. We doen zoveel mogelijk ons best een goede en snelle match te maken met een kandidaat in uw buurt! Ik zie dat u de opdracht heeft gegeven de aanvraag te sluiten. Dan kunnen wij niet verder voor u zoeken. Indien u de aanvraag opnieuw uit zet kunnen wij een nieuwe kandidaat voor u zoeken die wellicht snel bij u aan de slag kan! Wij helpen u graag.

Cobi

Uitstekend

Snelle service

Email

Uw ervaring

Eerste kandidaat kwam niet en daarna moest alles via de site in plaats van email

Uw ervaring

Administratie ed alles in orde. Eerste kandidaat had niet aangeboden mogen worden. Is ernstig probleemmens en zal dat blijven. Ik constateer dat beroepshalve.

P.J. Haas

Bemiddeling

Uw ervaring

Snelle bemiddeling en bij 1e contact met een kandidaat meteen een klik.

Beja Jansen

Zeer tevreden

Uw ervaring

Er is op heel korte termijn een hulp gevonden voor ons.
De volgende dag gelijk kennis gemaakt met Chermaina, en we hadden gelijk een klik.
Vandaag is ze voor de eerste keer gekomen en we...
Er is op heel korte termijn een hulp gevonden voor ons.
Vandaag is ze voor de eerste keer gekomen en we zijn super tevreden en blij met Chermaina.