Feedback
Uw ervaring
Matchen is goed verlopen, nu kijken hoe de dienst wordt ervaren.
Matchen is goed verlopen, nu kijken hoe de dienst wordt ervaren.
Dit bedrijf geeft een snelle reactie. Bij geen goed contact met een kandidaat, reageren zij ook meteen en bieden een prettige oplossing, om vervolgens op nieuw te zoeken naar een andere kandidaat.
Kandidaten komen niet opdagen
Bij de intake werd aangegeven dat er sprake zou zijn van een maand opzeg MAAR wat ze er niet bij vertellen is zodra je een zoekopdracht geeft (en akkoord geeft op de zg. kleine lettertjes) je een...
We zijn erg blij met de hulp die we gevonden hebben en de snelheid waarmee we deze gevonden hebben. We vonden het een beetje tricky om gelijk een jaar aan het abonnement vast te zitten, maar nu...
Fijn, dat er telefonisch contact werd opgenomen. De eerste huishoudelijke hulp was meteen degene die bij ons wilde komen werken!
Ik gaf mij op, kreeg duidelijke aanwijzingen en een aantal namen, vond een hulp. Prima, toch?
Mensen zitten vast aan een contract en er worden valse beloftes gemaakt zoals is iemand ziek dan komt iemand anders werken? Waar willen ze die persoon vandaan halen?
Zeer prettige persoon , beleefd en neemt zelf initiatief. Warme uitstraling en betrouwbaarp