de Graaf

Bedankt voor uw review

van 't End

Geen serieuze kandidaten

Uw ervaring

Ik kreeg een match, een 19 jarige jongen met 5 jaar werkervaring, en zijn reactie was” ik moet gewoon werken”.... niet echt een serieuze kandidaat vind ik.....

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. Begrijpelijk dat u niet een geheel goede indruk krijgt van deze hulp. Wij kunnen uiteraard voor u opzoek gaan naar een andere kandidaat als u dat wenst. U kunt uiteraard... Bedankt voor uw feedback. Begrijpelijk dat u niet een geheel goede indruk krijgt van deze hulp. Wij kunnen uiteraard voor u opzoek gaan naar een andere kandidaat als u dat wenst. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de hulp voor een toelichting.

Goede service

Snel

Uw ervaring

Binnen een week had ik de huishoudelijke hulp in huis om kennis te maken en had ik de afspraak staan wanneer we zouden beginnen.

Bompa

RUST

Uw ervaring

Snelle reactie jullie zijde, meteen afspraak gemaakt, kennis gemaakt, en Maartje begint 22 augustus bij me te werken.
Vaste dag en in de morgen zoals ik het graag heb, ook heb ik veel...
Vaste dag en in de morgen zoals ik het graag heb, ook heb ik veel geïnformeerd over haar werkwijze en zoals ze het me uitlegde stond het me zeker aan.
De uitvoering hiervan start op 22 augustus a.s. omdat Maartje eerst nog vakantie heeft, en ze komt dan elke 14 dagen 3 uren bij me werken.
Ik betaal haar per keer = € 40,50

Romeo

Snel en duidelijk

Uw ervaring

Makkelijk en snel een antwoord duidelijke site

sijmons

1 kandidaat voorstellen is geen ‘werk’

Uw ervaring

Ik zoek 1 hulp in de huishouding en er is slechts 1 kandidaat voorgedragen ( ik had graag meerdere voorstellen ontvangen)

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. Wij stellen inderdaad maar 1 kandidaat per keer voor. Indien u niet verder wenst te gaan met de hulp die wij hebben voorgesteld, gaan wij uiteraard opzoek naar een volgende.

Marloes

Snelle en vriendelijke service

Uw ervaring

Goede service en beloven wat ze waarmaken