Werkt prima

Uw ervaring

het werkt prima, vrijdag komt onze 2 e hulp via de site.
de eerste beviel niet maar via de site aangegeven en nu een nieuwe kans.

Idema

Prettige communicatie

Uw ervaring

Er werd snel en op een vriendelijke manier gecommuniceerd, fijn!

Beoordeling

Uw ervaring

het duurde erg lang voordat een goede kracht gevonden kon worden. Voorselectie zou wenselijk zijn.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een kandidaat. Hierin zijn we sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Bedankt voor uw review!

Zfdb

fb

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Jammer dat u geen volledige toelichting heeft gegeven over onze diensten/site. Wij hadden graag willen weten waarom u ons 3 sterren heeft gegeven.

Patrick Goossens

Omslachtig zoeken

Uw ervaring

Aanvraag gedaan en gelijk 1 aanbod. Klikte niet. Nieuwe zoekpoging kwam pas na tussenkomst. Aanvraag aanpassen lukt ook niet zomaar.
Ik verwacht van deze site meer automatisme, meer...
Ik verwacht van deze site meer automatisme, meer interactie, meer aanbod van kandidaten, niet steeds maar 1 tegelijk.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Jammer om te lezen dat u niet onverdeeld tevreden bent over de website. Wij zoeken iemand op basis van de door u opgegeven wensen. U kan vervolgens nagaan of het voor u ook klikt. Als dat niet zo... Jammer om te lezen dat u niet onverdeeld tevreden bent over de website. Wij zoeken iemand op basis van de door u opgegeven wensen. U kan vervolgens nagaan of het voor u ook klikt. Als dat niet zo is, wellicht omdat u de eisen nog niet helemaal naar uw wens heeft gesteld, kan u uw aanvraag heel gemakkelijk aanpassen via de website, of door ons de aangepaste tekst te mailen. Bovendien kan u in uw account aangeven dat u wil dat wij op zoek moeten gaan naar een nieuwe kandidaat. Dit moet u inderdaad wel aangeven. Dit is er echter wel maar één tegelijk. Omdat deze kandidaat is geselecteerd op basis van de door u beschreven eisen, is er vaak sprake van een klik. De kandidaat houdt ook rekening met een opdracht. Om ook andere matches in uw omgeving te kunnen maken, willen we voorkomen dat meerdere mensen rekening houden met dezelfde opdracht. Is er geen klik? Dan zoeken wij direct iemand anders.

Geen contract nodig

Uw ervaring

ik wens geen gebruik te maken van uw contractdiensten

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

U kunt dit dan doorgeven in uw account. Wij zullen uw aanvraag hierbij sluiten en de kandidaat laten weten dat het niet meer door gaat.

De ruiter

Niet helemaal Happy

Uw ervaring

Barbara spreekt slecht Nederlands. Het blijft zo lastig om dingen uit te leggen.

Ik vind het toch bezwaarlijk.
Ik wil graag dat er goed begrepen wordt wat ik bedoel.

Ik vind het toch bezwaarlijk.
Ik wil graag dat er goed begrepen wordt wat ik bedoel.

De informatie komt nu niet goed over en kost mij veel meer tijd en energie.

Ik heb liever iemand die goed Nederlands spreekt en de taal beheerst.

De Kort

Nette behandeling van aanvrager en dienstverlener

Uw ervaring

Er wordt netjes en vertrouwelijk omgegaan met zowel de wensen van de aanvrager als die van de dienstverlener. Bovendien geen gedoe, alles gaat snel en helder.

Uw ervaring

Al meerdere keren goed geholpen.

Jongman

Fijne site