Goed geregeld

Uw ervaring

Fijn dat ze mee zoeken naar huishoudelijke hulp

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij doen ons best om u te ontzorgen. Bedankt voor uw review.

van Meelis

Voldoende

voldoende

Duidelijk en snel

Bedankt voor uw review.

van Boven

Zeer snel huishoudelijke hulp gevonden, op een zeer gebruiksvriendelijke wijze.

Uw ervaring

Prima en vriendelijk klantvriendelijk bedrijf met goede service.

Gert

Fee betaald maar hulp zegt af voor ze komt werken.

Uw ervaring

De hulp kwam niet na de kennismaking. Wij hebben wel de fee betaald, maar een alternatief werd niet geboden. Men schoof dit onder de "garantieregeling ". Ten onrechte dus. Gewoon een gevalletje van... De hulp kwam niet na de kennismaking. Wij hebben wel de fee betaald, maar een alternatief werd niet geboden. Men schoof dit onder de "garantieregeling ". Ten onrechte dus. Gewoon een gevalletje van wanprestatie. Wij hebben hierop de overeenkomst ontbonden en hebben dus recht op terugbetaling. Dat woord kennen ze niet. Bij mij thuis noemen wij dat oplichting.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

We vinden het uiterst jammer dat u zo negatief bent over de service die wij verlenen. U betaalt bij ons een eenmalige fee zodra wij gegevens leveren van een kandidaat. Op dat moment gaat uw garantie... We vinden het uiterst jammer dat u zo negatief bent over de service die wij verlenen. U betaalt bij ons een eenmalige fee zodra wij gegevens leveren van een kandidaat. Op dat moment gaat uw garantie in. Wij doen dan ook ons best voor u om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien. Het is niet mogelijk om tussentijds het ''contract'' of zoals wij noemen uw garantie kosteloos te ontbinden. Indien uw hulp niet komt opdagen of zier er onverhoopt van af dan zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de service die we bieden. In ieder geval bedankt voor uw review.

Zoontjens

Slechte ervaring

Uw ervaring

Zegt dags na de afspraak af omdat ze gevallen is.

Spaans

ik heb PGB. contract en loonuitbetaling wordt verzorgd door SVB

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Het is inderdaad mogelijk een hulp via ons te nemen die u via uw PGB kunt uitbetalen. Wij wensen u dan ook een hele fijne samenwerking toe met uw hulp.

Hoe gemakkelijk

Uw ervaring

Site aangeklikt, wens kenbaar gemaakt en 3 weken later een geweldige hulp.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij wensen u een hele fijne en lange samenwerking met uw hulp!

Tiek

Snel geholpen

Snel

Goed geregeld!

Uw ervaring

Prettig en makkelijke manier om een hulp te vinden.
Goed en eenvoudig en duidelijk.

Bedankt voor uw review!