Jonker

Correct

Uw ervaring

Kan ik nog geen oordeel over geven

Hallo Jonker,
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze dienstverlening tot nu toe. Mocht er iets veranderen dan horen wij dit graag.

Tonny Roberts-Penders

Goed en snel

nog geen ervaring

Hallo Tonny,
Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij zo'n goede ervaring hebt met onze dienstverlening.

L. Belder

Accuraat

Uw ervaring

Tot nu toe geen problemen, er wordt aandacht besteed aan de klanten.

Hallo L. Belder,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze diensten, als er toch iets is neem je dan eventjes contact op?

Koos

Waardeloos

Uw ervaring

1e aanbod had al jaren geen relatie met het bedrijf. 2e aanbod 3x gebeld en ingesproken, niet gereageerd

Hoi Koos,
Hoi Koos,
Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zullen nooit iemand voorstellen die niet zelf actief de opdracht accepteert.

gwen duivenvoorde

Bijbaan

schoonmaak

Hoi Gwen,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening.

S. Boussedra

Heel goed

Snel en makkelijk

Hoi S. Boussedra,
Fijn om te lezen dat jij onze dienstverlening heel goed vindt.

Gleisberg

Blij

Uw ervaring

Oproep plaatsen en contact hebben met iemand die reageert gaat heel makkelijk.

Hé Gleisberg,
Fijn om te lezen dat jij blij bent met onze dienstverlening.

Marion Heutinck

Bemiddeling snel en goed, daarna lastig met facturen die niet kloppen en ook schijnbaar niet kunnen worden aangepast.

Uw ervaring

Jammer dat ze meer willen dan bemiddellen bij een pgb. Dit is niet de behoefte van budgethouders die de betaling via de svb moeten laten lopen. Hier hoort een salarisstrook van de svb bij en maakt... Jammer dat ze meer willen dan bemiddellen bij een pgb. Dit is niet de behoefte van budgethouders die de betaling via de svb moeten laten lopen. Hier hoort een salarisstrook van de svb bij en maakt een factuur onnodig.

Hallo Marion,
Hallo Marion,
Fijn om te lezen dat de bemiddeling snel en goed was. Wat betreft de facturen is het erg simpel, als jij ziet dat deze niet correct is op het moment dat jij deze ontvang dan kun jij de factuur afwijzen. De hulp kan dit dat aanpassen. Het is echter niet mogelijk om verschillende tarieven te hanteren zoals jij dat vraagt. Het tarief dat wij hanteren staat overigens duidelijk op de website. Zonder een factuur met uren van de hulp kunnen wij niet garanderen dat een hulp wit werkt, zwart werken is bij wet verboden dus het versturen van een factuur is zeker niet onnodig.

wilbers

Goed en snel geregeld

Uw ervaring

zeer goed waren ze allemaal maar zo snel

Hallo Wilbers,
Fijn om te lezen dat het allemaal goed en snel was geregeld en dat jij tevreden bent met de geleverde diensten.

Mary Vink-Haane

Blij

Uw ervaring

Fijn dat dit bedrijf vraag en aanbod bij elkaar brengt.

Hoi Mary,
Fijn om te lezen dat jij blij bent met onze dienstverlening.