Ellen Alberti

Waardeloos

Uw ervaring

1 x een Bulgaarse meneer in huis gehad die een Bulgaarse mevrouw bij mij wilde laten werken. 1 x een reactie gehad van een mevrouw die al een andere tijdelijke baan had gevonden. 1 x een gesprek... 1 x een Bulgaarse meneer in huis gehad die een Bulgaarse mevrouw bij mij wilde laten werken. 1 x een reactie gehad van een mevrouw die al een andere tijdelijke baan had gevonden. 1 x een gesprek gehad met een Syrische mevrouw die niet komt vanwege het niet willen betalen van belasting.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaten, wij hebben hier echter niet altijd invloed op. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar... Wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaten, wij hebben hier echter niet altijd invloed op. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hebben hier verder geen invloed op omdat de hulpen niet bij ons in dienst zijn. Wij spreken de hulpen hier wel op aan als dit word aangegeven bij ons, indien nodig zullen wij dan ook passende maatregelen treffen.

info@delaatteammanagement.nl

Snel geregeld

top!

Laura

Heel goed

Uw ervaring

Fijne hulp, altijd op tijd en netjes, ook in omgang met onze moeder.
Het contact met" MIEP" is ook altijd goed.
Ik kan niets vinden, wat niet goed is.
Voor ons een heel fijn bedrijf!

Hi Laura,
Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.
Groetjes Hans

Ad Mekes

Duurt erg lang

matig

Mariska

Oplichters

Maken beloftes niet waar

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij betreuren dat u blijkbaar niet op de hoogte bent geweest van de voorwaarden die u heeft geaccepteerd. Wij hebben namelijk exact geleverd wat wij vooraf duidelijk aangeven te zullen leveren,... Wij betreuren dat u blijkbaar niet op de hoogte bent geweest van de voorwaarden die u heeft geaccepteerd. Wij hebben namelijk exact geleverd wat wij vooraf duidelijk aangeven te zullen leveren, gegevens van een kandidaat die bij ons aangeeft beschikbaar te zijn en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Wij betreuren dat u dit niet gelezen heeft of niet duidelijk voor u was. U geeft ons een opdracht en wij leveren zo vaak u wenst nieuwe kandidaten, wij hebben u zelfs een tegemoetkoming aangeboden toen u aangaf er vanaf te willen ondanks dat dit niet volgens de overeenkomst is.

Erika Everaert Franken

Verrassend snel

Uw ervaring

Positief, een prettige eerste kennismakingsgesprek.

Hey Erika,
Fijn om te lezen dat tevreden bent over onze dienstverlening.
Groetjes Hans

Elize van Rooijen-Troost

Matig tevreden

Uw ervaring

1e ervaring: hoewel ik aangegeven heb een hulp te willen van 09.00 - 12.00 uur, koppelde het bedrijf mij aan iemand, die alleen 's avonds wil/kan werken.
2e ervaring: deze koppeling was...
2e ervaring: deze koppeling was aanzienlijk beter. De eerste afspraak is gemaakt.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij vragen vooraf of de hulp beschikbaar is het door u gevraagde momenten en zullen de kandidaat alleen voorstellen als deze met "ja" is beantwoord. Wij zullen nooit een kandidaat... Wij vragen vooraf of de hulp beschikbaar is het door u gevraagde momenten en zullen de kandidaat alleen voorstellen als deze met "ja" is beantwoord. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen die niet beschikbaar is.

Merijn

Oplichting

Uw ervaring

Nooit een een hulp gevonden. krijg een naam van iemand die helemaal niet bij ons past, ook nergens op reageert and pats: betalen. achterlijk en eigenlijk oplichting. Geen service leveren en toch... Nooit een een hulp gevonden. krijg een naam van iemand die helemaal niet bij ons past, ook nergens op reageert and pats: betalen. achterlijk en eigenlijk oplichting. Geen service leveren en toch betalen. Vraag me af of iedereen die eerste werkster krijgt......

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij hebben op 30 juli een kandidaat voor u gevonden en aan de voorgesteld, wij betreuren dat u 6 dagen later aangeef geen gebruik meer te willen maken van de wel degelijk gevonden hulp. Het is... Wij hebben op 30 juli een kandidaat voor u gevonden en aan de voorgesteld, wij betreuren dat u 6 dagen later aangeef geen gebruik meer te willen maken van de wel degelijk gevonden hulp. Het is helaas zo dat wij vanaf dat moment niet meer kosteloos kunnen annuleren omdat wij in uw opdracht kosten hebben gemaakt tijdens het zoeken naar een hulp. U kunt alleen kosteloos annuleren als wij nog niemand hebben gevonden. De diensten die wij verlenen zijn helaas niet gratis.

mieke klawer

Feedback

positief

Ontevreden klant

Slechte service

Uw ervaring

Na 5 maanden nog geen hulp gevonden. De aanbevolen matches wonen óf 200 (!) km ver weg, óf spreken geen Nederlands. Wel al 2 facturen ontvangen en afgeboekt. De voorwaarden/regels zijn in de... Na 5 maanden nog geen hulp gevonden. De aanbevolen matches wonen óf 200 (!) km ver weg, óf spreken geen Nederlands. Wel al 2 facturen ontvangen en afgeboekt. De voorwaarden/regels zijn in de afgelopen 5 maanden gewijzigd waardoor nu ineens maandelijks wordt afgeboekt. Extreem slechte ervaring!!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar... Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen die aangeeft niet beschikbaar te zijn of aan uw eisen te kunnen voldoen. De voorwaarden zoals deze nu zijn hebben wij reeds in oktober 2020 aangepast en staan duidelijk vermeld op de website. Dit is niet iets van de laatste maanden.