Peggy en Jan Ackerstaff

Kort en bondig

Mark

Oplichting

Uw ervaring

Dit zou verboden moet worden. Zodra je bent aangemeld komt er iemand kennismaken als schoonmaker. Deze komt vervolgens niet schoonmaken, maar wel gaat wel je abonnement in. Kun je betalen omdat hun... Dit zou verboden moet worden. Zodra je bent aangemeld komt er iemand kennismaken als schoonmaker. Deze komt vervolgens niet schoonmaken, maar wel gaat wel je abonnement in. Kun je betalen omdat hun taak erop zit, maar jij hebt niks en er zijn ook bijna geen schoonmakers. Dus er komt ook niks. Maar jij kan blijven betalen voor niks..... je hebt getekend en daar ga je... betalen en betalen.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hallo Mark,
Hallo Mark,
Wij betreuren dat jij een review schrijft zonder gebruik gemaakt te hebben van onze diensten. Een review schrijven omdat je ergens iets gehoord hebt is natuurlijk niet netjes, helemaal niet als je niet eens hebt ervaren hoe het werkt. Ons abonnement start pas zodra u een aanvraag indient en wij daarmee een hulp hebben voorgesteld en niet zodra jij je inschrijft. Indien deze hulp niet komt, waar wij overigens niet vanuit gaan omdat de hulpen expliciet met uw opdracht akkoord dienen te gaan vooraf wij u de gegevens van de kandidaat kunnen sturen, dan kunt u een vervangende hulp aanvragen. Verder als wij langer dan een maand zoeken zonder hulp voor te stellen, dan betaald u die maand ook niets. Wij blijven net zo lang zoeken totdat wij iemand hebben gevonden. Indien u ontevreden bent kunt u altijd contact opnemen dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Mieke van Hasselt

Waardeloos. De eerste hulp is 3 maal geweest en stuurde een app met een smoes dat ze niet meer kwam vanwege familieproblemen.
Afspraak met 2e persoon….kwam niet. Na dat ik contact met haar had...
Afspraak met 2e persoon….kwam niet. Na dat ik contact met haar had opgenomen smoes over gecrashte telefoon en dat ze inmiddels een andere baan had.

Zeer slecht.

Jan Blom

Oplichtersclub

Uw ervaring

Pas op voor deze oplichtersclub. Zelfs als je maar één uur van hun diensten gebruik maakt zit je een jaar lang vast aan een zogenaamd abonnement waarvan de kosten goed zijn verstopt in "kleine... Pas op voor deze oplichtersclub. Zelfs als je maar één uur van hun diensten gebruik maakt zit je een jaar lang vast aan een zogenaamd abonnement waarvan de kosten goed zijn verstopt in "kleine lettertjes" van het reglement. Het bedrijf heeft er ook geen enkele moeite om wantrouwen over het eigen personeel te delen met klanten als wij. We ontvingen een email waarin ons werd gevraagd om aangifte te doen tegen onze schoonmaakster als ze zou aanbieden om buiten de club om te werken.

Familie Veldhuizen

Hele slechte service.

Uw ervaring

Aangeboden hulp geen ervaring in huishoudelijke werkzaamheden en erg jong. Mijn oproep meer al een jaar open gestaan zit nog steeds zonder hulp. Enige coulance is iets lager maand tarief vanuit deze... Aangeboden hulp geen ervaring in huishoudelijke werkzaamheden en erg jong. Mijn oproep meer al een jaar open gestaan zit nog steeds zonder hulp. Enige coulance is iets lager maand tarief vanuit deze organisatie

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Anja van der Spek

Huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Het duurt lang voor er iemand is gevonden, je betaalt een aantal maanden voor niets

Marc

100% oplichters

Uw ervaring

PAS OP voor deze partij. je hebt het niet in de gaten, maar voor je het weet krijg je een factuur en doen ze alsof je ergens aan vast zit. NIET DOEN, NIET BETALEN.

Hofman

Niet goed

Slecht

Peters

(Bewerkt)

Geen duidelijke info, maar goed opgelost

Uw ervaring

Vanaf 20 mei 2022 aangemeld bij deze site. Geen huishoudelijke hulp gevonden. Toch moest ik de kosten betalen. Uiteindelijk is alles naar behoren opgelost en heb ik niets hoeven te betalen.

Jan

Wantrouwen en misleiding

Uw ervaring

Tijdens een heftige COVID aanval vervuilde onze woning. Daarom was er dringende noodzaak voor huishoudelijke hulp voor een korte periode. Als ik toen had geweten dat dit bedrijf onfatsoenlijke... Tijdens een heftige COVID aanval vervuilde onze woning. Daarom was er dringende noodzaak voor huishoudelijke hulp voor een korte periode. Als ik toen had geweten dat dit bedrijf onfatsoenlijke methoden hanteert om mensen die toch al straatarm zijn nog een extra poot uit te draaien nadat ze jullie dubieuze diensten niet meer nodig hebben was ik nooit met jullie in zee gegaan. Via onvindbare kleine lettertjes een jaar lang extra geld binnenharken bij arme, vaak demente bejaarden getuigt niet van veel ondernemers fatsoen. Wettelijk is het misschien toegestaan om dergelijke misleidende verkoopmethoden te gebruiken maar ik vind het SMERIG MISBRUIK.

Ik heb inmiddels geleerd dat er nog veel meer ex-klanten van dit bedrijf woedend zijn over deze methoden. Ik ben gelukkig nog steeds niet dement dus ik kan samen met enkele tientallen andere klagers actie ondernemen voor mijn demente leeftijdgenoten om te dwingen om die kleine lettertjes te verwijderen of zodanig te presenteren dat zelfs een doodzieke of demente klant ze niet kan missen. Ik zal dit probleem ook opnemen met de gemeentelijke ombudsman, die mij al eerder heeft geholpen om dergelijke misstanden aanhangig te maken. Zo lang door deze club geld van mijn rekening wordt afgeschreven gaat deze brief naar alle sociale media waarop ze klanten werven. Daarmee kan ik er volstrekt legaal voor zorgen dat ze minstens tot december grote schade blijven ondervinden van die misselijke kleine lettertjes.

Ook het wantrouwen naar hun eigen werknemers vind ik stuitend. Op 23 februari ontving ik een email met deze zin: "Wij willen u erop wijzen dat het niet toegestaan is dat de werkzoeker zonder contract bij u blijft werken. Doet de werkzoeker dit toch? Dan krijgt hij/zij een boete. Maar ook voor u zitten hier nadelen aan, zo heeft u geen inzicht meer in de gewerkte uren, is het niet meer mogelijk om ons in te schakelen voor begeleiding en is de hulp niet legaal aan het werk." U suggereert daarmee dat u onbetrouwbare werknemers op uw klanten afstuurt en ook dat is geen beste reclame voor uw bedrijf.