Heleen Mos

Inschrijven 1 2 3 kom ik niet in!

Uw ervaring

Ik wil het gaan ervaren,maar mijn inschrijving gaat niet goed.
Help dit optelossen!

Hoi Heleen,
Als het goed is hebben we het probleem verholpen!

Checker

Oplichters?

Uw ervaring

Klaarblijkelijk een abonnement voor een jaar aangegaan en dat terwijl er geen hulp is geleverd.... Iemand ervaring met het in beroep gaan hiertegen? Of moet Kassa worden ingeschakeld?
Graag...
Graag mailen naar checker@techie.com

Lydia

Slechte service

Uw ervaring

Ik heb naar een jaar nog steeds geen witte werkster maar je betaalt wel abonnement kosten. Ik zou zeggen niet doen

Paulien Felix

Starten met hulp in de huishouding mbv 'Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl'

Uw ervaring

Snelle en correcte reacties, snel een eerste contact voorgesteld, wel erg snel ook werd de rekening gepresenteerd, daar had wat mij betreft wel duidelijker uitleg per mail aan vooraf mogen gaan. Mij... Snelle en correcte reacties, snel een eerste contact voorgesteld, wel erg snel ook werd de rekening gepresenteerd, daar had wat mij betreft wel duidelijker uitleg per mail aan vooraf mogen gaan. Mij was bijvoorbeeld ontgaan dat je 'instapt' voor minimaal een jaar en dat je al betaald vóór de daadwerkelijke match. Wel is er veel informatie op de website te vinden. En heb ik vlot een geschikte hulp gevonden die volgende week al bij mij aan de slag gaat.

Hoi Paulien,

Manon

Vast aan abonnementskosten - geen hulp

Uw ervaring

Bij het afsluiten vind ik niet duidelijk genoeg dat je vast zit aan abonnementskosten voor een jaar lang, ongeacht of de bemiddeling slaagt of niet. Wanneer je daarover contact opneemt vind ik ze... Bij het afsluiten vind ik niet duidelijk genoeg dat je vast zit aan abonnementskosten voor een jaar lang, ongeacht of de bemiddeling slaagt of niet. Wanneer je daarover contact opneemt vind ik ze onvriendelijk. Bovendien gaven ze in het gesprek aan dat ze er ook niks aan konden doen als het aanbod kwalitatief slecht was. Dus ik heb veel geld betaald voor wat eigenlijk?

Galen

Geen hulp wel betalen

Slecht

K.

Oplichters

Uw ervaring

Oplichters! Ze geven je contactgegevens van een schoonmaakster die 100 kilometer verderop woont en zeggen vervolgens dat je MOET betalen voor hun “dienst” dus dat zij die schoonmaakster voor je... Oplichters! Ze geven je contactgegevens van een schoonmaakster die 100 kilometer verderop woont en zeggen vervolgens dat je MOET betalen voor hun “dienst” dus dat zij die schoonmaakster voor je gevonden hebben. Echt zware oplichters

C. Bruines

Aanrader: ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Uw ervaring

Duidelijke communicatie, goede communicatie, er wordt voor vervanging gezorgd, je hoeft weinig zelf te doen.

Hoi C. Bruines,

Marjo Vroonland

Snel en adequaat

Uw ervaring

Ik heb hulp aangevraagd,kreeg snel een bevestiging van deze aanvraag en binnen paar dagen idd een hulp.Dus super dat het snel is opgepakt en afgehandeld.

Hoi Marjo,

Mandy Gelling-Potharst

Super

Uw ervaring

Heel makkelijk, binnen een dag hadden we een hulp.

Hoi Mandy,