C.A. Mostertman

Teleurstelling

Uw ervaring

opvallend slechte ervaring met hulpen die niet reageren. Wel bleek ik onbedoeld een jaarabonnement te hebben, wat ik moest afkopen. Kortom :geen hulp wel veel geld kwijt.

Hoi C.A. Mostertman,
Jammer dat je een slechte ervaring hebt met onze dienst. We zullen je input meenemen om onze dienst te verbeteren!

A.Terpstra

Handige Site

Uw ervaring

Goed Ik heb mij pas ingeschreven
Niet veel ervaring
Redelijk salaris en services kosten

Hoi A. Terpstra,
Bedankt voor je leuke review!

Remco

Oplichters!!!

Uw ervaring

Nog nooit een schoonmaakster gezien!
Zelfs adverteren ze pas als we er een hebben gevonden dan pas betalen!
Nou ik zit vast aan een abonnement niet doen!!!

Hoi Remco,
Het is niet de bedoeling dat je vastzit aan een abonnement als je nog geen hulp van ons ontvangen hebt. Heb je inmiddels al een hulp van ons ontvangen?

ron leicht

Ga zo door

Uw ervaring

vlotte manier van werken top!!!

Hoi Ron,
Bedankt voor je leuke review!

Daisy

Onbetrouwbare hulpen die niet op komen dagen

Uw ervaring

Ik heb meerdere voorstellen gekregen voor hulp. Blijkbaar heb ik pech, want de ene komt niet opdagen voor de afspraken voor kennismaking. Na meerdere pogingen om kennis te maken. De ander kwam twee... Ik heb meerdere voorstellen gekregen voor hulp. Blijkbaar heb ik pech, want de ene komt niet opdagen voor de afspraken voor kennismaking. Na meerdere pogingen om kennis te maken. De ander kwam twee keer helpen en liet het daarna afweten. Een derde nam om de haverklap een rookpauze.

Martin

Malafide bedrijf!! Trap er niet in!!! De goede recensies zijn vals, niet van werkelijke klanten!!

Uw ervaring

Ze leveren niets, zijn onbereikbaar, schoonmaaksters komen niet opdagen. Het enige wat ze doen is facturen sturen omdat je direct aan een abonnement vast zit. Ze lokken je in de val met mooie... Ze leveren niets, zijn onbereikbaar, schoonmaaksters komen niet opdagen. Het enige wat ze doen is facturen sturen omdat je direct aan een abonnement vast zit. Ze lokken je in de val met mooie beloftes, je gaat abonnement aan en dan leveren ze niks! Trap er niet in.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hoi Martin, jammer dat je deze review geschreven hebt, we hebben het jaarabonnement gestart omdat we een hulp hebben geleverd. Alle reviews zijn uiteraard echt.

J.Zuurmond

Huishoudelijke hulp.

Uw ervaring

De hulp is pas een keer geweest, was een uur te laat stuurde wel een berichtje.
Moest 4 uur werken maar wilde wel na 3 uur vertrekken!!!!
Heb nu nog geen mening, misschien een slechte start.

Edwin

Ik vraag het me af

Uw ervaring

Heel raar dat ik zoveel negatieve meldingen zie staan.
Heel raar dat ik zoveel negatieve meldingen zie staan.
Ik had binnen 4 dagen een afspraak en ze levert prima werkt en is flexibel. Na een week of 2 kreeg ik de verzekeringspapieren met uitleg wat er verzekerd is in mijn ogen werkt dit prima.
Wat ik me afvraag is wat wil je zelf verwacht, hier voor 13,50 en 11,00 euro voor de verzekering per maand niet iemand die 30 jaar ervaring heeft dan moet je iemand inhuren die je minimaal 25 euro per uur kost.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hoi Edwin, bedankt voor je leuke review!

Basir

Zeer betrokken en snel in handelingen en betrouwbaar

Nog afwachten

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hoi Basir, bedankt voor je leuke review!

Jacco

Snel en eenvoudig hulp gevonden

Uw ervaring

Ik lees hier veel slechte ervaringen. Die ervaring heb ik tot nu toe nog niet. Binnen 3 dagen een poets gevonden. De poets is al een aantal keer geweeest en levert prima werk. Nu blijkt dat... Ik lees hier veel slechte ervaringen. Die ervaring heb ik tot nu toe nog niet. Binnen 3 dagen een poets gevonden. De poets is al een aantal keer geweeest en levert prima werk. Nu blijkt dat ikzoekhuishoudelijkhulp.nl ook nog een verzekering verzorgt die scahde en diefstal dekt. Dat vind ik wel nice

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hoi Jacco, bedankt voor je leuke review!