Roel

Niet doen!

Uw ervaring

De eerste kandidaat heeft ons twee weken aan het lijntje gehouden en kwam constant met een ander smoesje om niet te hoeven komen. De tweede kandidaat kwam niet eens opdagen. Herhaaldelijk mailen... De eerste kandidaat heeft ons twee weken aan het lijntje gehouden en kwam constant met een ander smoesje om niet te hoeven komen. De tweede kandidaat kwam niet eens opdagen. Herhaaldelijk mailen appen werd niet op gereageerd. Toen we daarna de samenwerking wilden opzeggen moesten we alsnog betalen. Schandalig slecht!!!

Christine Verbruggen

Diefstal

Uw ervaring

eenmaal komen poetsen en bestolen zijn

Ans

Niet doen !

Uw ervaring

Je zit eigenlijk gelijk vast aan een jaarcontact, á 9.95 per maand.
Je zit eigenlijk gelijk vast aan een jaarcontact, á 9.95 per maand.
Als je je inschrijft kost dit je gelijk 29.95. Dan is er nog geen zoekopdracht gedaan. Zeg je op binnen de wettelijke termijn dan kost het je ook 29.95 (maar zit je niet vast aan een jaarcontract).

Verwacht er niet te veel van, wees niet zo naief als ik. Ik zocht hulp voor mijn moeder van 87.
Krijg je een match met een (marokaans) meisje van 17, ik wilde graag iemand met veel meer ervaring (ouder dus) en nederlands sprekend, maar als je dit aangeeft in je zoekomschrijving.... dan discrimineer je. Ik was gelijk genezen en heb opgezegt (maar dus wel 30 euro kwijt...)

Een vriendin heeft dezelfde ervaring gehad, kreeg ook een match met een jong meisje.
Volgens mij hebben ze alleen schoolverlaters in hun bestand.
Helaas liet ze die wel op gesprek komen (klikte niet) maar zat gelijk vast aan een jaarcontract want je hebt gebruik gemaakt van hun "dienst" . Uiteindelijk geen hulp en wilde ook niet verder met dit buro.

Mijn advies zet gewoon zelf een advertentie op marktplaats !

AG

Voorscreening moet beter

Uw ervaring

Na 6 maanden zijn we 5 voorstellen en 2 hulpen verder en zitten weer zonder. Eerste hulp werkte goed, maar sprak vrijwel geen Nederlands. Daarna een voorstel voor iemand die op 17-jarige leeftijd al... Na 6 maanden zijn we 5 voorstellen en 2 hulpen verder en zitten weer zonder. Eerste hulp werkte goed, maar sprak vrijwel geen Nederlands. Daarna een voorstel voor iemand die op 17-jarige leeftijd al "zeer ervaren" was, een die niet kwam opdagen op het kennismakingsgesprek en een die het wel anderhalve week heeft volgehouden. De screening vooraf moet echt beter voor 8,95 per maand. Er lijkt vanuit het platform ook geen communicatie met de hulpen.

Wim

Erg tevreden

Uw ervaring

Dankzij IZHH heb ik echt een uitstekende werkster gevonden, waar ik erg tevreden over ben en die ook nog eens vlakbij woont. 5 sterren dus.
Toch wel even een opmerking. Gelet op onderstaande...
Toch wel even een opmerking. Gelet op onderstaande reacties lijkt het me vreemd dat 89% dit bedrijf aanbeveelt. Eerlijk gezegd vind ik de combinatie laag uurloon en abonnementskosten ook wat vreemd. De meeste mensen hebben toch een WA en/of inboedelverzekering voor eventuele schade. Of zie ik dat verkeerd?

Stephanie

Pas op, oplichters

Uw ervaring

Met het aanmaken van een account direct vast aan een jaarabonnement wat je voor €34 kan afkopen.

ben

Prima instansie

prima poets hulp

Particulier

Onbetrouwbaar bedrijf

Uw ervaring

Zeer onbetrouwbaar, contract voorwaarden worden schaamteloos niet nagekomen.

Joost

Wat een nutteloze service

heb je niks aan

Marten

Lange adem

Uw ervaring

De communicatie en ondersteuning is ondermaats. Inmiddels hebben we na drie voor trajecten eindelijk een passend persoon voor onze hulpvraag. Ook dit laatste traject was niet zonder veel vertraging... De communicatie en ondersteuning is ondermaats. Inmiddels hebben we na drie voor trajecten eindelijk een passend persoon voor onze hulpvraag. Ook dit laatste traject was niet zonder veel vertraging en vanuit de organisatie geen enkele communicatie.

Uiteindelijk is er dus na circa twee maanden vandaag een start geweest, deze is gelukkig wel goed en aansluitend.