Kim Uding

Tevreden maar wat opmerkingen

Uw ervaring

Het matchen gaat erg snel en vriendelijk. Als er geen match is wordt dit goed opgepakt. Wel zijn er veel dingen die niet klopte aan het profiel van onze match. De woonplaats, jaren ervaring,... Het matchen gaat erg snel en vriendelijk. Als er geen match is wordt dit goed opgepakt. Wel zijn er veel dingen die niet klopte aan het profiel van onze match. De woonplaats, jaren ervaring, meerdere huishoudens in de buurt klopte allemaal niet. Dit was erg jammer, hierdoor verliep de kennismaking erg stroef. En als er bij staat dat je match 10 jaar werk ervaring heeft en het is nog niet eens 10 maanden, is dat toch wel een tegenvaller.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. De hulpen geven hun eigen totale werkervaring aan. Mocht er geen klik zijn of de kandidaat bevalt niet zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen de garantie.

Anique

Niet geleverd wat men beloofd

Uw ervaring

Al ruim een maand lid, plus kosten betaald. 2x hulp aangemeld. Maar telkens meld men zich af omdat ze een andere baan hebben gevonden of komen gewoonweg niet opdagen. Bedrijf geeft aan mensen te... Al ruim een maand lid, plus kosten betaald. 2x hulp aangemeld. Maar telkens meld men zich af omdat ze een andere baan hebben gevonden of komen gewoonweg niet opdagen. Bedrijf geeft aan mensen te screenen, ik vraag het me af!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Uiteraard blijven wij graag opzoek naar een goede kandidaat voor u.

Rina Dieffenbach

Zoek niet langer

Uw ervaring

Binnen 2 dagen had ik een aanbod voor hulp, het duurde wel 3 dagen tot het daadwerkelijke contact, maar na 2 dagen gaat ze aan de slag. Dus met een week geregeld!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Fijn om te lezen dat het is gelukt! Bedankt voor uw review.

Ilse

Super service

Uw ervaring

We hadden met spoed hulp nodig in de huishouding. Binnen een dag was het geregeld en we zijn super tevreden

J.L.H. Grinn

Ikbenheel verbaasd over de snelle gang van zaken,ikmoet natuurlijk afwachten hoehet verder gaat !

Uw ervaring

Hier heb ik nog geen antwoord op

Bedankt voor uw review.

GPM Hovens

Goede website, zelfs ik, 72 jaar en niet zogoed met computers, vind het toegankelijk.

Uw ervaring

Heb in het verleden al goede ervaringen gehad

Bedankt voor uw review!

Suleyman Arslan

Is matig

Uw ervaring

Zij kwam heel snel en vanmorgen geef zij mij door dat zij het niet wilt ik vind het heel slirdig van haar

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat de hulp af heeft laten weten. Wij doen zoveel mogelijk ons best een hulp aan u voor te stellen die ook zelf verantwoordelijkheid neemt. Echter uw review nu op basis van de... Vervelend om te lezen dat de hulp af heeft laten weten. Wij doen zoveel mogelijk ons best een hulp aan u voor te stellen die ook zelf verantwoordelijkheid neemt. Echter uw review nu op basis van de kwaliteit van de hulp. Dit kunnen wij helaas niet garanderen zoals u merkt zijn wij zeer afhankelijk van de hulpen. Indien u de hulp afwijst zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Marie-Josee Peters

Klantgerichte professionele service

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. We doen ons best en wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Wilbert van doorn

Jammer

Uw ervaring

Jammer dat dit bedrijf met een goede instelling zo’ n slecht bedrijfs voering heeft , ik nu voor 2de keer via een andere weg met bedragen die beginnen bij 89€ en na een klacht nog 18€ zijn nog... Jammer dat dit bedrijf met een goede instelling zo’ n slecht bedrijfs voering heeft , ik nu voor 2de keer via een andere weg met bedragen die beginnen bij 89€ en na een klacht nog 18€ zijn nog steeds onterecht . Nu weer via een andere factuur met weer een ander verhaal waar ook weer niks van klopt.
Let op de kleine letterjes

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Nog voor dat u de aanvraag bij ons indient sommen wij de voorwaarden op en krijgt u van ons een mail met de bevestiging van het contract. Op dat moment kunt u ook nog afzien... Bedankt voor uw review. Nog voor dat u de aanvraag bij ons indient sommen wij de voorwaarden op en krijgt u van ons een mail met de bevestiging van het contract. Op dat moment kunt u ook nog afzien van de aanvraag. Dit heeft niets te maken met kleine lettertjes daar waar er duidelijk op onze site staat vermeld dat wij werken met een schoonmaak abonnement. Wij zien graag van uw klacht tegemoet voor een oplossing.

Annelies

Geweldige service

Uw ervaring

Mijn hulp heeft een andere baan gevonden dus zocht ik een nieuwe hulp. Binnen 2 weken geregeld door jullie.