Ruim een jaar koop ik alle mn spullen vis In als en ik ben zeer tevreden.
Javercom
Vlotte afhandeling bestelling.
De bestelling is in 3 keer dienen te verlopen. Bij Levering ontbraken 3 potten. Die werden de volgende dag geleverd. Bij jet openen vh pakket bleken de potten stuk. Week erna werd een nieuwe doos...De bestelling is in 3 keer dienen te verlopen. Bij Levering ontbraken 3 potten. Die werden de volgende dag geleverd. Bij jet openen vh pakket bleken de potten stuk. Week erna werd een nieuwe doos geleverd, correct.
K. de Haas
Ik heb 2 mooie bloempotten gekocht. Een grote, daarvan moest ik wel 2 weken erop wachten. Heb het laten reserveren en kreeg netjes een mail dat het binnen was. Binnen 1 a2 dagen had ik het in...Ik heb 2 mooie bloempotten gekocht. Een grote, daarvan moest ik wel 2 weken erop wachten. Heb het laten reserveren en kreeg netjes een mail dat het binnen was. Binnen 1 a2 dagen had ik het in huis. Netjes verpakt in een doos. Leuke kunstof potten voor een leuk prijsje kan je bij Ikala bestellen!
Alles is goed gegaan
L verheij
A. Moerland
Wij hebben 3 bloempotten besteld, snel geleverd, alles naar verwachting!